pendik escort bayan
ak

Hükümlüler Fidan Dikti

18.12.2018 - 16:43, Güncelleme: 18.12.2018 - 16:43
 

Hükümlüler Fidan Dikti

KARAMAN (AA) - Karaman'da denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler fidanları toprakla buluşturdu.Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, Karaman Denetimli...

KARAMAN (AA) - Karaman'da denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler fidanları toprakla buluşturdu.Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, Karaman Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle Karaman-Ereğli kara yolu üzerinde bulunan ağaçlandırma sahasında ağaçlandırma çalışması yapıldı.Çalışma kapsamında, denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler tarafından ağaçlandırma sahasına fidan dikildi.Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, Karaman Orman İşletme Müdürlüğü ile Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce imzalanan protokol gereğince hükümlülerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ağaçlandırma faaliyetlerinin yerine getirilmesine başlanıldığını söyledi.Bu protokol ile hükümlülere sosyal sorumluluk bilincini kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:"Karaman-Ereğli kara yolunun yaklaşık 60 kilometrelik yol güzergahında yolun fiziki koşullarına göre her beş metre mesafede üç sıra halinde yaklaşık 30 bin fidan dikimi, yenileme ve bakım çalışması Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzce kamu hizmeti cezası kapsamındaki yaklaşık 50 hükümlü aracılığıyla hava koşullarına göre aralık ayından itibaren yerine getirilmeye başlanılmıştır. Bölgede yapılacak olan ağaçlandırma çalışmalarında sedir, karaçam gibi ibreli ağaçlar ile badem, zerdali, yalancı akasya ve iğde gibi yapraklı ağaçlar kullanılacaktır. Bu ağaçlar özellikle çiçeklenme döneminde bölge halkının arıcılık faaliyetlerine de katkı sağlayacaktır."Etkinliğe Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Nuri Özbey, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman İl Jandarma Alay Komutanı Jan. Albay. İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri ve denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler fidanları toprakla buluşturdu.Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, Karaman Denetimli...

KARAMAN (AA) - Karaman'da denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler fidanları toprakla buluşturdu.

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, Karaman Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle Karaman-Ereğli kara yolu üzerinde bulunan ağaçlandırma sahasında ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Çalışma kapsamında, denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler tarafından ağaçlandırma sahasına fidan dikildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, Karaman Orman İşletme Müdürlüğü ile Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce imzalanan protokol gereğince hükümlülerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ağaçlandırma faaliyetlerinin yerine getirilmesine başlanıldığını söyledi.

Bu protokol ile hükümlülere sosyal sorumluluk bilincini kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Karaman-Ereğli kara yolunun yaklaşık 60 kilometrelik yol güzergahında yolun fiziki koşullarına göre her beş metre mesafede üç sıra halinde yaklaşık 30 bin fidan dikimi, yenileme ve bakım çalışması Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzce kamu hizmeti cezası kapsamındaki yaklaşık 50 hükümlü aracılığıyla hava koşullarına göre aralık ayından itibaren yerine getirilmeye başlanılmıştır. Bölgede yapılacak olan ağaçlandırma çalışmalarında sedir, karaçam gibi ibreli ağaçlar ile badem, zerdali, yalancı akasya ve iğde gibi yapraklı ağaçlar kullanılacaktır. Bu ağaçlar özellikle çiçeklenme döneminde bölge halkının arıcılık faaliyetlerine de katkı sağlayacaktır."

Etkinliğe Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Nuri Özbey, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman İl Jandarma Alay Komutanı Jan. Albay. İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri ve denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.