pendik escort bayan
ak

Hollanda'daki Sivaslılardan Birlik Mesajı

Asayiş 08.12.2014 - 16:50, Güncelleme: 08.12.2014 - 16:50
 

Hollanda'daki Sivaslılardan Birlik Mesajı

Hollanda Sivaslılar Platformu yönetimi düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Amsterdam Simit Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konular ve genel değerlendirmeler masaya yatırıldı.

Hollanda Sivaslılar Platformu yönetimi düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Amsterdam Simit Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konular ve genel değerlendirmeler masaya yatırıldı.   Holllanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil, Hollanda Kızılhaç Proje Sorumlusu Sonja Çınar, Amsterdam Anakent Belediyesi Meclisi Üyesi Orhan Kayar, Leiden Fatih Vakfı Başkanı Fatih Kasapoğlu, Amsterdam Eyüp Sultan Camii Başkanı 20141130_122334Murat Türkmen, Yunus Emre Vakfı Başkanı Zeki Cenan, Hollanda Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi Sami Üşenti, SBK Multidiensten B.V  Müdürü Özay Şahin, Deniz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Yıldırım, Delft Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Üşenti ve Coskun Pers’den Coskun Yeğenoğlu’nun katıldığı toplantıda Sivaslılar Platformu’nun gerçekleştirmesi düşünülen faaliyetler için atılması gereken adımlar ve gündemdeki sorunlar konuşuldu. Mevcut toplantıların sıklaştırılması ve iletişime daha fazla ağırlık verilmesi gündeme getirildi. Qfast Telekom Şirketi sahiplerinden Ömer Soner ise rahatsızlığından dolayı toplantıya katılamadı.   Sivaslilar 301114 023Kahvaltı sonrasında ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil; Platform olarak yapılan faaliyetlerin kısa bir değerlendirmesini yaptı. Sivaslılar arasında birlik ve beraberlik sağlamak en büyük isteğimiz. Bir Sivaslılar gecesi tertiplemek niyetindeyiz. İlerleyen günlerde gerçekleşecek olan projelere ve faaliyetlere Sivas’lı hemşehrilerinin destek olmalarını, gerek fikir bazında, gerekse maddi destek bazında kendilerini yalnız bırakmamalarının gerekli olduğunu ifade etti.   Katılımcıların sırayla kendilerini tanıtarak söz aldığı ve görüşlerini ifade ettiği toplantının bir diğer gündemi ise, Hollanda’da bulunan Sivaslı hemşerileri bir bütünlük içinde tutmak adına çeşitli etkinlikler yapmak, daha çok Sivaslıya ulaşmak, burada doğup büyüyen genç nesillere Sivas kültürünü değişik faaliyetlerle yaşatmak oldu.   Sivaslilar 301114 005Programın sonunda söz alan Hollanda Kızılhaç Proje Sorumlusu Sonya Çınar ise yaptığı konuşmasında her türlü dayanışmanın ve projelerin gerçekleştirilebilmesi için bir çalışma komisyonu oluşturulmasının önemini dile getirdi. Sivas’taki gönüllü kuruluşlarla ortaklaşa, fakir öğrencileri giyindirmek ve onlara okul malzemeleri temin etmek arzusunda olduklarını söyledi.     Birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi için düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantısına Platform üyesi kadınlarların iştirak etmesi ise programa ayrı bir renk kattı. Proje Komisyonu kurulması katılımcıların oy birliği ile kararlaştırıldı. Dayanışma mesajlarının verildiği, hoş muhabbetlerin ve esprilerin bir çok kez yapıldığı kahvaltılı toplantı toplu aile fotoğrafı çekimiyle son buldu. -  HOLLANDA
Hollanda Sivaslılar Platformu yönetimi düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Amsterdam Simit Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konular ve genel değerlendirmeler masaya yatırıldı.

Hollanda Sivaslılar Platformu yönetimi düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Amsterdam Simit Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konular ve genel değerlendirmeler masaya yatırıldı.

 

Holllanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil, Hollanda Kızılhaç Proje Sorumlusu Sonja Çınar, Amsterdam Anakent Belediyesi Meclisi Üyesi Orhan Kayar, Leiden Fatih Vakfı Başkanı Fatih Kasapoğlu, Amsterdam Eyüp Sultan Camii Başkanı 20141130_122334Murat Türkmen, Yunus Emre Vakfı Başkanı Zeki Cenan, Hollanda Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi Sami Üşenti, SBK Multidiensten B.V  Müdürü Özay Şahin, Deniz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Yıldırım, Delft Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Üşenti ve Coskun Pers’den Coskun Yeğenoğlu’nun katıldığı toplantıda Sivaslılar Platformu’nun gerçekleştirmesi düşünülen faaliyetler için atılması gereken adımlar ve gündemdeki sorunlar konuşuldu. Mevcut toplantıların sıklaştırılması ve iletişime daha fazla ağırlık verilmesi gündeme getirildi. Qfast Telekom Şirketi sahiplerinden Ömer Soner ise rahatsızlığından dolayı toplantıya katılamadı.

 

Sivaslilar 301114 023Kahvaltı sonrasında ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil; Platform olarak yapılan faaliyetlerin kısa bir değerlendirmesini yaptı. Sivaslılar arasında birlik ve beraberlik sağlamak en büyük isteğimiz. Bir Sivaslılar gecesi tertiplemek niyetindeyiz. İlerleyen günlerde gerçekleşecek olan projelere ve faaliyetlere Sivas’lı hemşehrilerinin destek olmalarını, gerek fikir bazında, gerekse maddi destek bazında kendilerini yalnız bırakmamalarının gerekli olduğunu ifade etti.

 

Katılımcıların sırayla kendilerini tanıtarak söz aldığı ve görüşlerini ifade ettiği toplantının bir diğer gündemi ise, Hollanda’da bulunan Sivaslı hemşerileri bir bütünlük içinde tutmak adına çeşitli etkinlikler yapmak, daha çok Sivaslıya ulaşmak, burada doğup büyüyen genç nesillere Sivas kültürünü değişik faaliyetlerle yaşatmak oldu.

 

Sivaslilar 301114 005Programın sonunda söz alan Hollanda Kızılhaç Proje Sorumlusu Sonya Çınar ise yaptığı konuşmasında her türlü dayanışmanın ve projelerin gerçekleştirilebilmesi için bir çalışma komisyonu oluşturulmasının önemini dile getirdi. Sivas’taki gönüllü kuruluşlarla ortaklaşa, fakir öğrencileri giyindirmek ve onlara okul malzemeleri temin etmek arzusunda olduklarını söyledi.

 

 

Birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi için düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantısına Platform üyesi kadınlarların iştirak etmesi ise programa ayrı bir renk kattı. Proje Komisyonu kurulması katılımcıların oy birliği ile kararlaştırıldı. Dayanışma mesajlarının verildiği, hoş muhabbetlerin ve esprilerin bir çok kez yapıldığı kahvaltılı toplantı toplu aile fotoğrafı çekimiyle son buldu. -  HOLLANDA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.