pendik escort bayan
ak

Hobisini Ticarete Dönüştürecek

05.04.2017 - 10:08, Güncelleme: 05.04.2017 - 10:08
 

Hobisini Ticarete Dönüştürecek

Nevşehir'de emekli olduktan sonra evinde oluşturduğu atölyede hobi amaçlı alçı saat yapmaya başlayan Ulvi Demircioğlu, ortaya çıkardığı ürünleri talep görünce ticarete atılma kararı aldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 55 yaşındaki işçi emeklisi Ulvi Demircioğlu, 8 yıl önce hobi amaçlı yapmaya başladığı alçı saatlere ilgi artınca ticarete atılmaya karar verdi. Demircioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emekli olduktan sonra evinin garajında vakit geçirmek amacıyla alçı saat yapımına başladığını söyledi.Alçı yapımında kullanılan malzemeleri hazırladığı kalıpla şekle sokan, ardından içine saat yerleştiren Demircioğlu, bugüne kadar imal ettiği yaklaşık 50 saati arkadaşlarına hediye etti.Alçı saatlerin üzerine Osmanlı tuğrası, peribacası gibi şekiller işleyen Demircioğlu, hediye edilen saatleri gören vatandaşların kendisine ulaşarak talepte bulunduğunu, bunlara cevap vermeye çalıştığını kaydetti.Yaptığı alçı saatlerin arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşılmasının ardından ülke genelinden sipariş telefonları almaya başladığını belirten Demircioğlu, hobisini ticarete dönüştürme kararı aldığını söyledi.Evinin garajını atölyeye dönüştüren Demircioğlu, en çok talebin tuğra işlemeli saatlere geldiğini vurguladı.Demircioğlu, "Maliyeti hesap edilirse bir saatin, boyutuna göre 7 ila 25 liraya satılabilir. Seri üretime geçtiğimizde işçiye de ihtiyaç duyulacak. Bu sayede istihdam da sağlamış olacağım. Önümüzdeki günlerde daha geniş bir atölyede faaliyet gösterme adına araştırmalara başladım." dedi.
Nevşehir'de emekli olduktan sonra evinde oluşturduğu atölyede hobi amaçlı alçı saat yapmaya başlayan Ulvi Demircioğlu, ortaya çıkardığı ürünleri talep görünce ticarete atılma kararı aldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 55 yaşındaki işçi emeklisi Ulvi Demircioğlu, 8 yıl önce hobi amaçlı yapmaya başladığı alçı saatlere ilgi artınca ticarete atılmaya karar verdi.

Demircioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emekli olduktan sonra evinin garajında vakit geçirmek amacıyla alçı saat yapımına başladığını söyledi.

Alçı yapımında kullanılan malzemeleri hazırladığı kalıpla şekle sokan, ardından içine saat yerleştiren Demircioğlu, bugüne kadar imal ettiği yaklaşık 50 saati arkadaşlarına hediye etti.

Alçı saatlerin üzerine Osmanlı tuğrası, peribacası gibi şekiller işleyen Demircioğlu, hediye edilen saatleri gören vatandaşların kendisine ulaşarak talepte bulunduğunu, bunlara cevap vermeye çalıştığını kaydetti.

Yaptığı alçı saatlerin arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşılmasının ardından ülke genelinden sipariş telefonları almaya başladığını belirten Demircioğlu, hobisini ticarete dönüştürme kararı aldığını söyledi.

Evinin garajını atölyeye dönüştüren Demircioğlu, en çok talebin tuğra işlemeli saatlere geldiğini vurguladı.

Demircioğlu, "Maliyeti hesap edilirse bir saatin, boyutuna göre 7 ila 25 liraya satılabilir. Seri üretime geçtiğimizde işçiye de ihtiyaç duyulacak. Bu sayede istihdam da sağlamış olacağım. Önümüzdeki günlerde daha geniş bir atölyede faaliyet gösterme adına araştırmalara başladım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.