pendik escort bayan
ak

Hobi Olarak Başladığı "Naht" Sanatının Öğreticisi Oldu

07.08.2017 - 12:38, Güncelleme: 07.08.2017 - 12:38
 

Hobi Olarak Başladığı "Naht" Sanatının Öğreticisi Oldu

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde imam olarak görev yapan Ahmet Civelek, hobi olarak başladığı naht sanatını ilçedeki vatandaşlara öğretiyor.Civelek, kişisel...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde imam olarak görev yapan Ahmet Civelek, hobi olarak başladığı naht sanatını ilçedeki vatandaşlara öğretiyor.Civelek, kişisel ilgisi sonucu başlayıp kendini geliştirdiği naht sanatını, ilçede bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK'de açtığı kursla vatandaşlara öğretiyor.Civelek, konuya ilişkin açıklamasında, Bozkır'da naht sanatın tanınmasına ve öğretilmesinde öncü olduğunu söyledi.Naht sanatının geçmişinin çok eskiye dayandığını belirten Civelek, "Naht sanatının, ülkemizde çok az sayıda temsilcisi vardır. İlçemizde yaptığımız kurslarla bu sanatın yeni kuşakların tanımasına ve öğrenmesine vesile olduk. Naht sanatıyla yaptığımız çalışmalar bir çok ünlü isme hediye edildi. Yaptığımız eserlere ve naht sanatına ilgi yoğun, ancak çekilen emeğin gerçek karşılığını verecek sanatsever bulunmamaktadır." diye konuştu.Naht ile yaptığı "Bozkır Sancağı" eserinin yoğun ilgi gördüğünü belirten Civelek, bu eseri yaklaşık 15-20 günde tamamladığını belirtti.
KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde imam olarak görev yapan Ahmet Civelek, hobi olarak başladığı naht sanatını ilçedeki vatandaşlara öğretiyor.Civelek, kişisel...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde imam olarak görev yapan Ahmet Civelek, hobi olarak başladığı naht sanatını ilçedeki vatandaşlara öğretiyor.

Civelek, kişisel ilgisi sonucu başlayıp kendini geliştirdiği naht sanatını, ilçede bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK'de açtığı kursla vatandaşlara öğretiyor.

Civelek, konuya ilişkin açıklamasında, Bozkır'da naht sanatın tanınmasına ve öğretilmesinde öncü olduğunu söyledi.

Naht sanatının geçmişinin çok eskiye dayandığını belirten Civelek, "Naht sanatının, ülkemizde çok az sayıda temsilcisi vardır. İlçemizde yaptığımız kurslarla bu sanatın yeni kuşakların tanımasına ve öğrenmesine vesile olduk. Naht sanatıyla yaptığımız çalışmalar bir çok ünlü isme hediye edildi. Yaptığımız eserlere ve naht sanatına ilgi yoğun, ancak çekilen emeğin gerçek karşılığını verecek sanatsever bulunmamaktadır." diye konuştu.

Naht ile yaptığı "Bozkır Sancağı" eserinin yoğun ilgi gördüğünü belirten Civelek, bu eseri yaklaşık 15-20 günde tamamladığını belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.