pendik escort bayan
ak

Hizmet yarışında bende varım!

26.02.2015 - 14:31, Güncelleme: 26.02.2015 - 14:31
 

Hizmet yarışında bende varım!

Bir dönem İmranlı Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Mehmet Ali Dursun Yurttaş, hizmet yarışında kendisinin de olduğunu belirterek, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bir dönem İmranlı Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Mehmet Ali Dursun Yurttaş, hizmet yarışında kendisinin de olduğunu belirterek, milletvekili aday adaylığını açıkladı.   Ak Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek milletvekili aday aday olduğunu açıklayan Yurttaş, İmranlı ilçesinde esnaflık hayatına başladığını ve ilçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldığını söyledi.   İmranlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini kurduğunu ve başkanlığını yürüttüğünü vurgulayan Yurttaş, Kızılay Şube Başkanlığı görevinde de bulunduğunu kaydetti.   Doğruyol ve Ak Parti de partide İl genel meclis üyeliği görevlerinde de bulunduğunu belirten Yurttaş, “ Görev yaptığım dönende Sivas’ıma ve ilçelerimize hizmetlerin getirilmesi noktasında büyük gayret gösterdim. Köylere yapılan hizmetlerde öncülük etmeye çalıştım. . 29 Mart 2009 seçimlerinde İmranlı ilçemize Belediye Başkanı seçildim. Hükümetimizin desteğiyle güzel hizmetler yaptım, ilçemin sorunlarıyla yakından ilgilendim. 15 yıldır suyu olmayan ilçeye suya kavuşturmak suretiyle su getirdim. Elektrik hatlarının yer altına alınmasını sağladık. 288 toplu konut yaparak ilçeye önemli katkı sağladım. İlçemize Meslek Yüksek Okulun açılmasında öncülük ettim. Artık çıraklık ve kalfalık dönemini tamamladım. Şimdi Genel merkezimiz layık görürse ustalık yapmak istiyorum. Halka hizmet, hakka hizmettir. Milletvekili aday adayı olarak partimizin hangi kademesinde verilecek görevi seve seve yapmaya hazırım”dedi.     Milletvekili aday adayı Mehmet Ali Dursun Yurttaş’ın adaylık açıklamasına İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İşleyen ve Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Yüce’de yer aldı. - Sivas     Hizmet, yarışında, bende, varım, haberleri, haber, Mehmet Ali Dursun Yurttaş, Sivas, Ak Parti, Milletvekili, Adayı, yorum, resim, haber, Mehmet Ali Dursun Yurttaş kimdir, Mehmet Ali Dursun Yurttaş özgeçmişi, Mehmet Ali Dursun Yurttaş resimleri, Mehmet Ali Dursun Yurttaş yorumları, ak parti, Sivas AKP Aday, Adayları 2015, Sivas milletvekili adayları, Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015
Bir dönem İmranlı Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Mehmet Ali Dursun Yurttaş, hizmet yarışında kendisinin de olduğunu belirterek, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Bir dönem İmranlı Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Mehmet Ali Dursun Yurttaş, hizmet yarışında kendisinin de olduğunu belirterek, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

Ak Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek milletvekili aday aday olduğunu açıklayan Yurttaş, İmranlı ilçesinde esnaflık hayatına başladığını ve ilçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldığını söyledi.

 

İmranlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini kurduğunu ve başkanlığını yürüttüğünü vurgulayan Yurttaş, Kızılay Şube Başkanlığı görevinde de bulunduğunu kaydetti.

 

Doğruyol ve Ak Parti de partide İl genel meclis üyeliği görevlerinde de bulunduğunu belirten Yurttaş, “ Görev yaptığım dönende Sivas’ıma ve ilçelerimize hizmetlerin getirilmesi noktasında büyük gayret gösterdim. Köylere yapılan hizmetlerde öncülük etmeye çalıştım. . 29 Mart 2009 seçimlerinde İmranlı ilçemize Belediye Başkanı seçildim. Hükümetimizin desteğiyle güzel hizmetler yaptım, ilçemin sorunlarıyla yakından ilgilendim. 15 yıldır suyu olmayan ilçeye suya kavuşturmak suretiyle su getirdim. Elektrik hatlarının yer altına alınmasını sağladık. 288 toplu konut yaparak ilçeye önemli katkı sağladım. İlçemize Meslek Yüksek Okulun açılmasında öncülük ettim. Artık çıraklık ve kalfalık dönemini tamamladım. Şimdi Genel merkezimiz layık görürse ustalık yapmak istiyorum. Halka hizmet, hakka hizmettir. Milletvekili aday adayı olarak partimizin hangi kademesinde verilecek görevi seve seve yapmaya hazırım”dedi.

 

 

Milletvekili aday adayı Mehmet Ali Dursun Yurttaş’ın adaylık açıklamasına İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İşleyen ve Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Yüce’de yer aldı. - Sivas

 

 

Hizmet, yarışında, bende, varım, haberleri, haber, Mehmet Ali Dursun Yurttaş, Sivas, Ak Parti, Milletvekili, Adayı, yorum, resim, haber, Mehmet Ali Dursun Yurttaş kimdir, Mehmet Ali Dursun Yurttaş özgeçmişi, Mehmet Ali Dursun Yurttaş resimleri, Mehmet Ali Dursun Yurttaş yorumları, ak parti, Sivas AKP Aday, Adayları 2015, Sivas milletvekili adayları, Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.