pendik escort bayan
ak

Hizmet İhracatçılarına Ayrı Birlik

Spor 24.03.2018 - 08:53, Güncelleme: 24.03.2018 - 08:53
 

Hizmet İhracatçılarına Ayrı Birlik

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin adı, "Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği" olarak değiştirilirken, "Hizmet İhracatçıları Birliği" adıyla yeni bir yapı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin adı, "Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği" olarak değiştirilirken, "Hizmet İhracatçıları Birliği" adıyla yeni bir yapı kuruldu. Ekonomi Bakanlığının, Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin Unvanının Değiştirilmesi ve Hizmet İhracatçıları Birliği Kurulmasına İlişkin Tebliği Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.Tebliğle, 0merkezi İstanbul'da bulunan ve sekretarya hizmetleri İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından yürütülen Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin unvanı "Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği" olarak değiştirildi. Ayrıca, merkezi İstanbul'da olacak ve sekretarya hizmetleri İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince yürütülecek "Hizmet İhracatçıları Birliği" kuruldu.
Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin adı, "Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği" olarak değiştirilirken, "Hizmet İhracatçıları Birliği" adıyla yeni bir yapı oluşturuldu

ANKARA (AA) - Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin adı, "Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği" olarak değiştirilirken, "Hizmet İhracatçıları Birliği" adıyla yeni bir yapı kuruldu.

Ekonomi Bakanlığının, Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin Unvanının Değiştirilmesi ve Hizmet İhracatçıları Birliği Kurulmasına İlişkin Tebliği Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

Tebliğle, 0merkezi İstanbul'da bulunan ve sekretarya hizmetleri İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından yürütülen Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliğinin unvanı "Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği" olarak değiştirildi.

Ayrıca, merkezi İstanbul'da olacak ve sekretarya hizmetleri İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince yürütülecek "Hizmet İhracatçıları Birliği" kuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.