pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

23.02.2018 - 13:28, Güncelleme: 23.02.2018 - 13:28
 

Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir iş yerinin camını kırmak suretiyle içeri girerek hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, önceki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir iş yerinin camını kırmak suretiyle içeri girerek hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, önceki gece, kent merkezindeki bir iş yerine camını kırarak giren ve cep telefonu, tablet bilgisayar ve kol saatini çalan hırsızın peşine düşen Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şahsın kimliğini tespit etti.E.K’nın evine operasyon düzenleyen polis, zanlıyı gözaltına aldı.Suçunu itiraf ettiği öğrenilen E.K, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.Zanlı, mahkemece tutuklanarak Nevşehir E-Tipi kapalı Cezaevine gönderildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir iş yerinin camını kırmak suretiyle içeri girerek hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, önceki...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir iş yerinin camını kırmak suretiyle içeri girerek hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gece, kent merkezindeki bir iş yerine camını kırarak giren ve cep telefonu, tablet bilgisayar ve kol saatini çalan hırsızın peşine düşen Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şahsın kimliğini tespit etti.

E.K’nın evine operasyon düzenleyen polis, zanlıyı gözaltına aldı.

Suçunu itiraf ettiği öğrenilen E.K, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı, mahkemece tutuklanarak Nevşehir E-Tipi kapalı Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.