pendik escort bayan
ak

Hırsızlık Zanlılarını Ayak İzleri Ele Verdi

16.02.2019 - 09:13, Güncelleme: 16.02.2019 - 09:13
 

Hırsızlık Zanlılarını Ayak İzleri Ele Verdi

Konya'da bir binanın bodrumundaki bakır kablo ve çeşitli malzemeleri çaldığı iddia edilen 2 zanlıyı ayak izleri yakalattı

KONYA (AA) - Konya'da bir binanın bodrum katından bakır kablo ve çeşitli malzemeler çaldığı öne sürülen 2 kardeş, ayak izlerinden yola çıkılarak yakalandı.Merkez Meram ilçesi Şeyh Sadrettin Mahallesi Vali Cemil Keleşoğlu Sokağı'nda bulunan bir binaya giren 2 kişi, bodrum kattaki bakır kablo ve çeşitli malzemeleri çalıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, binada inceleme yaptı. İncelemede, hırsızlara ait olduğu düşünülen ayak izleri tespit edildi. Olay yeri çevresinde araştırma yapan ekipler, şüphe üzerine Kazım D. ve kardeşi Servet D'yi durdurdu. Polis, hırsızlığın yaşandığı yerdekiler ile 2 kardeşin ayak izlerini karşılaştırdı. İzlerin bu kişilere ait olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Kazım D. ve kardeşi Servet D, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Konya'da bir binanın bodrumundaki bakır kablo ve çeşitli malzemeleri çaldığı iddia edilen 2 zanlıyı ayak izleri yakalattı

KONYA (AA) - Konya'da bir binanın bodrum katından bakır kablo ve çeşitli malzemeler çaldığı öne sürülen 2 kardeş, ayak izlerinden yola çıkılarak yakalandı.

Merkez Meram ilçesi Şeyh Sadrettin Mahallesi Vali Cemil Keleşoğlu Sokağı'nda bulunan bir binaya giren 2 kişi, bodrum kattaki bakır kablo ve çeşitli malzemeleri çalıp kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, binada inceleme yaptı. İncelemede, hırsızlara ait olduğu düşünülen ayak izleri tespit edildi.

Olay yeri çevresinde araştırma yapan ekipler, şüphe üzerine Kazım D. ve kardeşi Servet D'yi durdurdu.

Polis, hırsızlığın yaşandığı yerdekiler ile 2 kardeşin ayak izlerini karşılaştırdı. İzlerin bu kişilere ait olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Kazım D. ve kardeşi Servet D, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.