pendik escort bayan
ak

Hırsızlık İçin Girdiği Bağevinde Cinayet İşledi

15.05.2019 - 00:48, Güncelleme: 15.05.2019 - 00:48
 

Hırsızlık İçin Girdiği Bağevinde Cinayet İşledi

Hacılar ilçesinde, bağ evine giren hırsız, bıçakla 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde bağ evine giren hırsız, bıçakla 1 kişiyi öldürdü, ev sahibini yaraladı.Aşağı Mahalle'deki bağ evine hırsızlık için girdiği iddia edilen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, iftarını açmak için gelen ev sahibi Murat Karakulak ve arkadaşı Hacı Korkmaz ile karşılaştı.Hırsız, Karakulak ve Korkmaz'ı bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. İhbar ile olay yerine gelen sağlık ekipleri Korkmaz'ın hayatını kaybettiği belirledi. Karakulak ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırıldı.
Hacılar ilçesinde, bağ evine giren hırsız, bıçakla 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde bağ evine giren hırsız, bıçakla 1 kişiyi öldürdü, ev sahibini yaraladı.

Aşağı Mahalle'deki bağ evine hırsızlık için girdiği iddia edilen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, iftarını açmak için gelen ev sahibi Murat Karakulak ve arkadaşı Hacı Korkmaz ile karşılaştı.

Hırsız, Karakulak ve Korkmaz'ı bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. İhbar ile olay yerine gelen sağlık ekipleri Korkmaz'ın hayatını kaybettiği belirledi.

Karakulak ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.