pendik escort bayan
ak

Hırsızlık İçin Geldiği Fabrikada Akıma Kapıldı

27.09.2016 - 16:38, Güncelleme: 27.09.2016 - 16:38
 

Hırsızlık İçin Geldiği Fabrikada Akıma Kapıldı

Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikaya hırsızlık amacıyla ikinci kez girdikleri belirlenen 4 şüpheliden biri, elektrik akımına kapılarak yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir fabrikaya hırsızlık amacıyla ikinci kez giren 4 şüpheliden biri, elektrik akımına kapılarak yaralandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, OSB'deki bir fabrikadan 200 bin lira değerinde bakır kablonun çalınması olayının zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı. Zanlılar B.Ç.A. (21) ile yaşı küçük 3 kişi, yine aynı fabrikaya gelerek bakır kabloları sökmeye başladı. Bu sırada B.Ç.A, elektrik akımına kapıldı. Olay yeri yakınlarında bulunan polis ekipleri, suç üstü yakaladıkları şüphelilerden yaralı B.Ç.A. için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, zanlıyı Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırdı. Suç üstü yakalanan 3 şüpheli ile hastanede tedavisi tamamlanan B.Ç.A. gözaltına alındı.Şüphelilerin araçlarında yapılan arama ve kontrollerde, bir kuru sıkı tabanca, pala, hırsızlık olaylarında kullandıkları ekipman ile aynı gün bir tekel bayisinden çaldıkları içkiler ele geçirildi.
Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikaya hırsızlık amacıyla ikinci kez girdikleri belirlenen 4 şüpheliden biri, elektrik akımına kapılarak yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir fabrikaya hırsızlık amacıyla ikinci kez giren 4 şüpheliden biri, elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, OSB'deki bir fabrikadan 200 bin lira değerinde bakır kablonun çalınması olayının zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

Zanlılar B.Ç.A. (21) ile yaşı küçük 3 kişi, yine aynı fabrikaya gelerek bakır kabloları sökmeye başladı. Bu sırada B.Ç.A, elektrik akımına kapıldı.

Olay yeri yakınlarında bulunan polis ekipleri, suç üstü yakaladıkları şüphelilerden yaralı B.Ç.A. için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, zanlıyı Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırdı. Suç üstü yakalanan 3 şüpheli ile hastanede tedavisi tamamlanan B.Ç.A. gözaltına alındı.

Şüphelilerin araçlarında yapılan arama ve kontrollerde, bir kuru sıkı tabanca, pala, hırsızlık olaylarında kullandıkları ekipman ile aynı gün bir tekel bayisinden çaldıkları içkiler ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.