pendik escort bayan
ak

Hiroşima'ya Atom Bombası Atılmasının 73. Yılı

06.08.2018 - 15:38, Güncelleme: 06.08.2018 - 15:38
 

Hiroşima'ya Atom Bombası Atılmasının 73. Yılı

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir:- "Bölgede neredeyse hiçbir canlı türü kalmamıştır. Sonuç ABD'nin isteği yönünde olmuş tüm dünya için bu felaket soğuk duş etkisi yaratmış ve her şeyi durdurmuştur"- "Japon halkının, yaşadığı bu

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, ABD'nin Hiroşima'ya atom bombası atması sonucu bölgede neredeyse hiçbir canlı türü kalmadığını belirterek, "Sonuç ABD'nin isteği yönünde olmuş tüm dünya için bu felaket soğuk duş etkisi yaratmış ve her şeyi durdurmuştur." dedi.AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, Hiroşima'ya atom bombası atılmasının 73. yılı dolayısıyla Japonya Büyükelçiliği binası önünde toplandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Özdemir, grup adına yaptığı açıklamada, 2. Dünya Savaşı'nın Pasifik Muharebeleri esnasında, Japonya’nın Hiroşima şehrine 6 Ağustos 1945 sabahı, ABD tarafından atom bombası atıldığını hatırlattı.Hiroşima ve Nagazaki'ye atılan atom bombaları sonucu 250 bin kişinin hayatını kaybettiğini vurgulayan Özdemir, "Bölgede neredeyse hiçbir canlı türü kalmamıştır. Sonuç ABD'nin isteği yönünde olmuş tüm dünya için bu felaket soğuk duş etkisi yaratmış ve her şeyi durdurmuştur." dedi. Dünya tarihinin en acımasız katliamının Hiroşima'da gerçekleştiğini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:"Bugün insan hakları, demokrasi, eşitlik gibi kavramlar hakkında dünyanın geri kalanına vaazlar veren ABD'nin tarihteki en akıl almaz katliamı gerçekleştirmesi, onun bu faşizan tavrını gözler önüne sermiştir. 1945'te Hiroşima ve Nagazaki'ye atom bombası atan ABD, 2003'de Irak'ın kimyasal silah bulundurduğu gibi aslı olmayan iddialar ile kendi çıkarları adına iftirada bulunarak, Irak topraklarına girmiş ve orada da katliamlarda, zulümlerde bulunmuştur. Seçilmiş iktidarları, demokrasi dışı yollarla Mısır örneğinde görüldüğü gibi indirenler, ülkemizde de benzer bir teşebbüste bulunup, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve halkımızın birliği sayesinde çok şükür başarısız olanlar, bugün de her türlü spekülasyonu yaparak, ülkemize müdahale etmeye çalışanlar Hiroşima'ya ve Nagazaki'ye bomba atanlardan başkası değildir." AK Parti olarak, her türlü katliama karşı olduklarını ifade eden Özdemir, "Japon halkının, yaşadığı bu büyük acının yıl dönümünde, bu olayın sorumlularını haykırmak boynumuzun borcudur. Gerek Japonya halkının, gerekse dünyadaki diğer bütün ülkelerin, bu tarz katliam ve acıları yaşamamasını temenni ederiz." dedi. Hiroşima ve Nagazaki fotoğraf sergisini gezen grup, Japonya Büyükelçiliği önüne kırmızı karanfiller bıraktı.
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir:- "Bölgede neredeyse hiçbir canlı türü kalmamıştır. Sonuç ABD'nin isteği yönünde olmuş tüm dünya için bu felaket soğuk duş etkisi yaratmış ve her şeyi durdurmuştur"- "Japon halkının, yaşadığı bu

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, ABD'nin Hiroşima'ya atom bombası atması sonucu bölgede neredeyse hiçbir canlı türü kalmadığını belirterek, "Sonuç ABD'nin isteği yönünde olmuş tüm dünya için bu felaket soğuk duş etkisi yaratmış ve her şeyi durdurmuştur." dedi.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, Hiroşima'ya atom bombası atılmasının 73. yılı dolayısıyla Japonya Büyükelçiliği binası önünde toplandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Özdemir, grup adına yaptığı açıklamada, 2. Dünya Savaşı'nın Pasifik Muharebeleri esnasında, Japonya’nın Hiroşima şehrine 6 Ağustos 1945 sabahı, ABD tarafından atom bombası atıldığını hatırlattı.

Hiroşima ve Nagazaki'ye atılan atom bombaları sonucu 250 bin kişinin hayatını kaybettiğini vurgulayan Özdemir, "Bölgede neredeyse hiçbir canlı türü kalmamıştır. Sonuç ABD'nin isteği yönünde olmuş tüm dünya için bu felaket soğuk duş etkisi yaratmış ve her şeyi durdurmuştur." dedi.

Dünya tarihinin en acımasız katliamının Hiroşima'da gerçekleştiğini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Bugün insan hakları, demokrasi, eşitlik gibi kavramlar hakkında dünyanın geri kalanına vaazlar veren ABD'nin tarihteki en akıl almaz katliamı gerçekleştirmesi, onun bu faşizan tavrını gözler önüne sermiştir. 1945'te Hiroşima ve Nagazaki'ye atom bombası atan ABD, 2003'de Irak'ın kimyasal silah bulundurduğu gibi aslı olmayan iddialar ile kendi çıkarları adına iftirada bulunarak, Irak topraklarına girmiş ve orada da katliamlarda, zulümlerde bulunmuştur.

Seçilmiş iktidarları, demokrasi dışı yollarla Mısır örneğinde görüldüğü gibi indirenler, ülkemizde de benzer bir teşebbüste bulunup, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve halkımızın birliği sayesinde çok şükür başarısız olanlar, bugün de her türlü spekülasyonu yaparak, ülkemize müdahale etmeye çalışanlar Hiroşima'ya ve Nagazaki'ye bomba atanlardan başkası değildir."

AK Parti olarak, her türlü katliama karşı olduklarını ifade eden Özdemir, "Japon halkının, yaşadığı bu büyük acının yıl dönümünde, bu olayın sorumlularını haykırmak boynumuzun borcudur. Gerek Japonya halkının, gerekse dünyadaki diğer bütün ülkelerin, bu tarz katliam ve acıları yaşamamasını temenni ederiz." dedi.

Hiroşima ve Nagazaki fotoğraf sergisini gezen grup, Japonya Büyükelçiliği önüne kırmızı karanfiller bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.