pendik escort bayan
ak

Hindistan'da Tekne Alabora Oldu

21.01.2019 - 17:48, Güncelleme: 21.01.2019 - 17:48
 

Hindistan'da Tekne Alabora Oldu

Kali Nehrinde meydana gelen kazada 8 kişi boğularak hayatını kaybetti

BANGALORE (AA) - Hindistan'da Karnataka eyaletine bağlı Karwar şehri yakınlarında bir teknenin alabora olması sonucu 8 kişi boğularak öldü, 1 kişi kayboldu.Emniyet yetkilisi Patil Vinayak, dini bir festivalden evlerine dönen kişileri taşıyan teknenin, Karwar kenti yakınlarındaki Kali Nehrinde alabora olması sonucu 17 kişinin kurtarıldığını açıkladı.Hindistan Donanması Sözcüsü D.K. Sharma da 8 kişinin cesedinin nehirden çıkarıldığını ve kayıp olan 1 kişiyi aramak için sahil güvenlik görevlileri ile bir küçük uçağın bölgeye sevk edildiğini belirtti.Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, ülkede çok sayıda teknenin kapasitesinden fazla yolcu taşıması ya da gerekli güvenlik güvenlik önlemlerini almadan sefer yapması sonucu bu tür kazalara sık rastlanıyor.
Kali Nehrinde meydana gelen kazada 8 kişi boğularak hayatını kaybetti

BANGALORE (AA) - Hindistan'da Karnataka eyaletine bağlı Karwar şehri yakınlarında bir teknenin alabora olması sonucu 8 kişi boğularak öldü, 1 kişi kayboldu.

Emniyet yetkilisi Patil Vinayak, dini bir festivalden evlerine dönen kişileri taşıyan teknenin, Karwar kenti yakınlarındaki Kali Nehrinde alabora olması sonucu 17 kişinin kurtarıldığını açıkladı.

Hindistan Donanması Sözcüsü D.K. Sharma da 8 kişinin cesedinin nehirden çıkarıldığını ve kayıp olan 1 kişiyi aramak için sahil güvenlik görevlileri ile bir küçük uçağın bölgeye sevk edildiğini belirtti.

Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, ülkede çok sayıda teknenin kapasitesinden fazla yolcu taşıması ya da gerekli güvenlik güvenlik önlemlerini almadan sefer yapması sonucu bu tür kazalara sık rastlanıyor.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.