pendik escort bayan
ak

Hindistan'da Şiddetli Yağışlar

14.08.2018 - 20:28, Güncelleme: 14.08.2018 - 20:28
 

Hindistan'da Şiddetli Yağışlar

Cammu Keşmir'de 4 kişi öldü

ANKARA (AA) - Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde şiddetli yağışların yol açtığı sellerde, en az 4 kişinin yaşamını yitirdiği, iki kişinin yaralandığı bildirildi.Hindistan basınında yer alan habere göre, yetkililer Cammu Keşmir'de meydana gelen sellerde 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve iki kişinin yaralandığını kaydetti.Bölgede şiddetli yağış ve sel nedeniyle çok sayıda evi su bastı, ulaşım aksadı.Öte yandan, Hindistan'ın Kerala eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlarda iki kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısının 39'a çıktığı belirtildi.
Cammu Keşmir'de 4 kişi öldü

ANKARA (AA) - Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde şiddetli yağışların yol açtığı sellerde, en az 4 kişinin yaşamını yitirdiği, iki kişinin yaralandığı bildirildi.

Hindistan basınında yer alan habere göre, yetkililer Cammu Keşmir'de meydana gelen sellerde 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve iki kişinin yaralandığını kaydetti.

Bölgede şiddetli yağış ve sel nedeniyle çok sayıda evi su bastı, ulaşım aksadı.

Öte yandan, Hindistan'ın Kerala eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlarda iki kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısının 39'a çıktığı belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.