pendik escort bayan
ak

Hilux'ın Otomatik Vitesli 4x2 Versiyonu Piyasada

28.10.2016 - 17:33, Güncelleme: 28.10.2016 - 17:33
 

Hilux'ın Otomatik Vitesli 4x2 Versiyonu Piyasada

İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux'ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu satışa sunuldu. Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, mevcut...

İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux'ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu satışa sunuldu. Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, mevcut 4x2 modelinin yanına otomatik vites konforunu da ekleyerek sunan Hilux'ın, teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yeteneklerinin yanında, SUV tarzı "mükemmel" bir sürüş konforu ile şehir yollarında da "kusursuz" bir deneyim sunduğu ifade edildi.Güvenilirlik ve dayanıklılık özelliklerinin yanında yüksek manevra kabiliyetine sahip otomatik şanzımanlı Hilux 4x2'nin, 6,1 m dönüş yarıçapı ile çok rahat bir sürüş konforunu da garantilediği belirtilen açıklamada, yeni versiyona ilişkin şu bilgilere yer verildi: "Kalite, güvenilirlik ve dayanıklılığın simgesi olmaya devam eden Hilux, keskin dış hatları ile de efsanevi heybetiyle yollardaki farklılığını ortaya koyuyor. Dış tasarımı ile rakiplerine gözdağı veren Hilux’ın 4x2 otomatik vitese sahip versiyonu da 4x4 heybetine ve iddialı görünümüne sahip bulunuyor. Tüm yol şartlarında başarılı performans sergileyen otomatik şanzımanlı Toyota Hilux 4x2 konfor ve şıklığı da bir arada sunuyor. Donanım özellikleri arasında; 18’’ alüminyum alaşımlı jantlar, krom roll bar, geri görüş kamerası, bluetooth, Ipod/MP3 çalar kontrol özellikleri olan 7’’ dokunmatik ekranlı akıllı Toyota Touch 2 multimedya sistemi, 4.2’’ renkli TFT ekranlı gösterge paneli, cruise control, otomatik katlanabilir yan aynalar, 220V güç çıkışı, karartılmış arka ve arka yan camlar ve far yıkama sistemi bulunuyor. Otomatik vitesli Hilux 4x2, 100 kilometrede 8,3 litre yakıt tüketimi ve 219 g/km CO2 salım değeri sunuyor."
İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux'ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu satışa sunuldu. Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, mevcut...

İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux'ın 6 ileri tam otomatik vitesli 4x2 versiyonu satışa sunuldu.

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, mevcut 4x2 modelinin yanına otomatik vites konforunu da ekleyerek sunan Hilux'ın, teknolojik özellikleri, sofistike tasarımı ve yüksek off-road yeteneklerinin yanında, SUV tarzı "mükemmel" bir sürüş konforu ile şehir yollarında da "kusursuz" bir deneyim sunduğu ifade edildi.

Güvenilirlik ve dayanıklılık özelliklerinin yanında yüksek manevra kabiliyetine sahip otomatik şanzımanlı Hilux 4x2'nin, 6,1 m dönüş yarıçapı ile çok rahat bir sürüş konforunu da garantilediği belirtilen açıklamada, yeni versiyona ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Kalite, güvenilirlik ve dayanıklılığın simgesi olmaya devam eden Hilux, keskin dış hatları ile de efsanevi heybetiyle yollardaki farklılığını ortaya koyuyor. Dış tasarımı ile rakiplerine gözdağı veren Hilux’ın 4x2 otomatik vitese sahip versiyonu da 4x4 heybetine ve iddialı görünümüne sahip bulunuyor. Tüm yol şartlarında başarılı performans sergileyen otomatik şanzımanlı Toyota Hilux 4x2 konfor ve şıklığı da bir arada sunuyor. Donanım özellikleri arasında; 18’’ alüminyum alaşımlı jantlar, krom roll bar, geri görüş kamerası, bluetooth, Ipod/MP3 çalar kontrol özellikleri olan 7’’ dokunmatik ekranlı akıllı Toyota Touch 2 multimedya sistemi, 4.2’’ renkli TFT ekranlı gösterge paneli, cruise control, otomatik katlanabilir yan aynalar, 220V güç çıkışı, karartılmış arka ve arka yan camlar ve far yıkama sistemi bulunuyor. Otomatik vitesli Hilux 4x2, 100 kilometrede 8,3 litre yakıt tüketimi ve 219 g/km CO2 salım değeri sunuyor."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.