pendik escort bayan
ak

Hıdırlık Tepesi Rekreasyon Alanı Çalışmasında Sona Doğru

29.06.2019 - 16:08, Güncelleme: 29.06.2019 - 16:08
 

Hıdırlık Tepesi Rekreasyon Alanı Çalışmasında Sona Doğru

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Hıdırlık Tepesi Mesire Alanı'nda sona yaklaşıldığı bildirildi....

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Hıdırlık Tepesi Mesire Alanı'nda sona yaklaşıldığı bildirildi. Zafer Mahallesi içinde kalan Hıdırlık Tepesi Mesire Alanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Beypazarı Belediyesince sürdürülen rekreasyon çalışmasında sona gelindi. Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Hıdırlık Tepesi'nde yapım ve düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğünü, çalışmalar ile cam terası kısa süre içinde açmanın planlarını yaptıklarını söyledi. Düzenlemenin ve cam terasın tamamlanmasının ardından Beypazarı'nın muhteşem şekilde seyretme olanağı bulunacağını anlatan Kaplan, "Tarihi mekanlar, Suluhan, konaklar, müzeler, taş mektep ve diğer yerler cam terastan fotoğraf gibi karşınızda olacak." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Hıdırlık Tepesi Mesire Alanı'nda sona yaklaşıldığı bildirildi....

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Hıdırlık Tepesi Mesire Alanı'nda sona yaklaşıldığı bildirildi.

Zafer Mahallesi içinde kalan Hıdırlık Tepesi Mesire Alanı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Beypazarı Belediyesince sürdürülen rekreasyon çalışmasında sona gelindi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Hıdırlık Tepesi'nde yapım ve düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğünü, çalışmalar ile cam terası kısa süre içinde açmanın planlarını yaptıklarını söyledi.

Düzenlemenin ve cam terasın tamamlanmasının ardından Beypazarı'nın muhteşem şekilde seyretme olanağı bulunacağını anlatan Kaplan, "Tarihi mekanlar, Suluhan, konaklar, müzeler, taş mektep ve diğer yerler cam terastan fotoğraf gibi karşınızda olacak." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.