pendik escort bayan
ak

Hiçyılmaz'dan K Türü Yetki Belgesi Açıklaması

18.01.2018 - 09:48, Güncelleme: 18.01.2018 - 09:48
 

Hiçyılmaz'dan K Türü Yetki Belgesi Açıklaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından K türü yetki...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından K türü yetki belgeleri ücretlerinde yapılan indirimleri değerlendirdi.Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Hiçyılmaz, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik ile K türü yetki belgeleri için alınan ücretlerde indirime gidilmesini olumlu karşıladıklarını kaydetti.Hiçyılmaz, yönetmeliğin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından revize edilmesinin ardından, K-1 yetki belgesi 24 bin 307 liradan 10 bin liraya, K2 yetki belgesi 12 bin 152 liradan, 10 bin liraya ve K3 yetki belgesi ise 12 bin 152 liradan 5 bin liraya indirildiğini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından K türü yetki...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından K türü yetki belgeleri ücretlerinde yapılan indirimleri değerlendirdi.

Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Hiçyılmaz, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik ile K türü yetki belgeleri için alınan ücretlerde indirime gidilmesini olumlu karşıladıklarını kaydetti.

Hiçyılmaz, yönetmeliğin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından revize edilmesinin ardından, K-1 yetki belgesi 24 bin 307 liradan 10 bin liraya, K2 yetki belgesi 12 bin 152 liradan, 10 bin liraya ve K3 yetki belgesi ise 12 bin 152 liradan 5 bin liraya indirildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.