pendik escort bayan
ak

Hes Kablo'ya Yeni Yönetim

20.10.2016 - 17:33, Güncelleme: 20.10.2016 - 17:33
 

Hes Kablo'ya Yeni Yönetim

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF)...

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yeni yönetimi oluşturuldu. Yönetim Kurulu Başkanlığına Abdullah Güzeldülger'in atandığı yönetim de Başkanvekiliğine Yılmaz Güney, yönetim kurulu üyeliklerine ise, Taner Yalçın, Serkan Ertürk, Ramazan Aslan, Ramazan Erikli ve Fikret Teke görevlendirildi. Güzeldülger yaptığı yazılı açıklamada, Hes Kablo'nun yeni yönetimi ile ülke ekonomisine ve istihdamına destek olmaya devam edeceğini söyledi.
KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF)...

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yeni yönetimi oluşturuldu.

Yönetim Kurulu Başkanlığına Abdullah Güzeldülger'in atandığı yönetim de Başkanvekiliğine Yılmaz Güney, yönetim kurulu üyeliklerine ise, Taner Yalçın, Serkan Ertürk, Ramazan Aslan, Ramazan Erikli ve Fikret Teke görevlendirildi.

Güzeldülger yaptığı yazılı açıklamada, Hes Kablo'nun yeni yönetimi ile ülke ekonomisine ve istihdamına destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.