pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Her Kitap Yeni Bir Dünya Projesi" Ödül Töreni

20.04.2017 - 17:13, Güncelleme: 20.04.2017 - 17:13
 

"Her Kitap Yeni Bir Dünya Projesi" Ödül Töreni

KONYA (AA) - Kulu Belediyesi tarafından organize edilen Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdare Başkanlığının desteği ile hayata geçirilen her...

KONYA (AA) - Kulu Belediyesi tarafından organize edilen Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdare Başkanlığının desteği ile hayata geçirilen her kitap yeni bir dünya projesi kapsamında jüri tarafından belirlenen öğrencilere hediyeleri verildi. Projede okuduğu kitabı en iyi anlatan, Karacadere Dipdede ve Canımana Ortaöğretim Okulu öğrencilerine Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından hediye olarak bisiklet ve tablet verildi.Çocukların kitap okuması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Yıldız, "Bu hediyelerimizin ardından olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Onlar bizim geleceğimizi ne ekersek onu biçeceğiz. Bu vesile ile öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.
KONYA (AA) - Kulu Belediyesi tarafından organize edilen Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdare Başkanlığının desteği ile hayata geçirilen her...

KONYA (AA) - Kulu Belediyesi tarafından organize edilen Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdare Başkanlığının desteği ile hayata geçirilen her kitap yeni bir dünya projesi kapsamında jüri tarafından belirlenen öğrencilere hediyeleri verildi.

Projede okuduğu kitabı en iyi anlatan, Karacadere Dipdede ve Canımana Ortaöğretim Okulu öğrencilerine Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından hediye olarak bisiklet ve tablet verildi.

Çocukların kitap okuması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Yıldız, "Bu hediyelerimizin ardından olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Onlar bizim geleceğimizi ne ekersek onu biçeceğiz. Bu vesile ile öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.