pendik escort bayan
ak

"Her Evde Bulunan Uyuyan Kitapları Uyandır" Projesi

10.04.2017 - 09:38, Güncelleme: 10.04.2017 - 09:38
 

"Her Evde Bulunan Uyuyan Kitapları Uyandır" Projesi

KONYA (AA) - Karapınar Fevzipaşa Ortaokulu "Her Evde Bulunan Uyuyan Kitapları Uyandır" adlı proje başlattı.Proje dahilinde, okul öğrencileri, kutuları...

KONYA (AA) - Karapınar Fevzipaşa Ortaokulu "Her Evde Bulunan Uyuyan Kitapları Uyandır" adlı proje başlattı.Proje dahilinde, okul öğrencileri, kutuları kullanarak yapmış oldukları kitap kumbaralarını ilçenin içinde belirlenen merkezlere bıraktı. Bir ay boyunca kumbaralara, vatandaşlardan, evde okuyup bir köşede duran kitapları bırakmaları istenecek. Yetkililer, okul olarak geçen yıl ikinci dönem sonunda başlattıkları "Götür, Oku, Getir" Kampanyası dahilinde yeni kitaplara ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Bu ihtiyacımızı karşılamak için her evde bulunan, okunup bir köşeye terk edilen kitapları öğrencilerimizle buluşturmayı amaç edindik. Hedef, bu yoğun ve stresli iş yaşamında topluma kitapları hatırlatmak ve aynı kitabı okuyan bireylerin ortak sohbet konusu oluşturmasını sağlamamak." ifadesinde bulundu.
KONYA (AA) - Karapınar Fevzipaşa Ortaokulu "Her Evde Bulunan Uyuyan Kitapları Uyandır" adlı proje başlattı.Proje dahilinde, okul öğrencileri, kutuları...

KONYA (AA) - Karapınar Fevzipaşa Ortaokulu "Her Evde Bulunan Uyuyan Kitapları Uyandır" adlı proje başlattı.

Proje dahilinde, okul öğrencileri, kutuları kullanarak yapmış oldukları kitap kumbaralarını ilçenin içinde belirlenen merkezlere bıraktı. Bir ay boyunca kumbaralara, vatandaşlardan, evde okuyup bir köşede duran kitapları bırakmaları istenecek.

Yetkililer, okul olarak geçen yıl ikinci dönem sonunda başlattıkları "Götür, Oku, Getir" Kampanyası dahilinde yeni kitaplara ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Bu ihtiyacımızı karşılamak için her evde bulunan, okunup bir köşeye terk edilen kitapları öğrencilerimizle buluşturmayı amaç edindik. Hedef, bu yoğun ve stresli iş yaşamında topluma kitapları hatırlatmak ve aynı kitabı okuyan bireylerin ortak sohbet konusu oluşturmasını sağlamamak." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.