pendik escort bayan
ak

Her Ay Bir Kitap Okuma Etkinliği

04.12.2017 - 16:03, Güncelleme: 04.12.2017 - 16:03
 

Her Ay Bir Kitap Okuma Etkinliği

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı tarafından, "Her ay bir kitap okuma" etkinliği uygulanıyor. AK Parti İl Başkanlığından...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı tarafından, "Her ay bir kitap okuma" etkinliği uygulanıyor. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Merkez Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı tarafından Nisan 2016'da başlatılan etkinlikle kadın kolları üyeleri her ay bir kitap okuyarak, eser hakkındaki düşüncelerini belirtiyor. Aralarında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tavsiyelerde bulunduğu ve dünya edebiyatından önemli eserlerin olduğu kitaplardan bazıları şöyle:"İskender Pala-Bülbülün Kırk Şarkısı, Ahmet Hamdi Tanpınar-Beş Şehir, Falih Rıfkı Atay-Zeytindağı, Sezai Karakoç-Diriliş Neslinin Amentüsü, Tolstoy-İnsan Ne İle Yaşar, Necip Fazıl Kısakürek-Aynadaki Yalan." Bugüne kadar 20'nin üzerinde kitap okunduğu belirtilirken, bu ayın programında Jose Mauro De Vasconcelos'un "Şeker Portalı" isimli kitabı yer alıyor.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı tarafından, "Her ay bir kitap okuma" etkinliği uygulanıyor. AK Parti İl Başkanlığından...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı tarafından, "Her ay bir kitap okuma" etkinliği uygulanıyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Merkez Kadın Kolları Ar-Ge Başkanlığı tarafından Nisan 2016'da başlatılan etkinlikle kadın kolları üyeleri her ay bir kitap okuyarak, eser hakkındaki düşüncelerini belirtiyor.

Aralarında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tavsiyelerde bulunduğu ve dünya edebiyatından önemli eserlerin olduğu kitaplardan bazıları şöyle:

"İskender Pala-Bülbülün Kırk Şarkısı, Ahmet Hamdi Tanpınar-Beş Şehir, Falih Rıfkı Atay-Zeytindağı, Sezai Karakoç-Diriliş Neslinin Amentüsü, Tolstoy-İnsan Ne İle Yaşar, Necip Fazıl Kısakürek-Aynadaki Yalan."

Bugüne kadar 20'nin üzerinde kitap okunduğu belirtilirken, bu ayın programında Jose Mauro De Vasconcelos'un "Şeker Portalı" isimli kitabı yer alıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.