pendik escort bayan
ak

Hepsiburada'nın Başarı Hikayesi Davos'ta Konuşulacak

Spor 23.01.2018 - 11:58, Güncelleme: 23.01.2018 - 11:58
 

Hepsiburada'nın Başarı Hikayesi Davos'ta Konuşulacak

Doğan Online Kurucusu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen zirvede e-ticaretin dönüşümü ve gelecek potansiyelini anlatacak

İSTANBUL (AA) - Doğan Online Kurucusu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu BaşkanıHanzade Doğan Boyner, Davos Zirvesi'nde e-ticaretin dönüşümü vegelecek potansiyelini anlatacak.Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, Dünya Ekonomik Forumu'nun 23-26 Ocak'ta İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleşecek toplantısına, Hepsiburada'nın öncü ve örnek uygulamalarını paylaşmak üzere Doğan Online Kurucusu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner de katılacak.Yaklaşık 70 devlet başkanı ve başbakanla birlikte özel sektörün önde gelen isimlerinin yer alacağı ve "Kırılgan Dünyada Ortak Gelecek Oluşturmak" temasıyla düzenlenen bu yılki zirvede, ekonomik gelişmeleri etkileyen birçok konu masaya yatırılacak.Davos'ta 25 Ocak günü düzenlenecek "Online Pazarlar" başlıklı oturumda konuşacak olan Hanzade Doğan Boyner, e-ticaret ve perakendenin son yıllarda yaşadığı önemli dönüşüm ve geleceğe ilişkin beklentiler hakkında görüşlerini aktaracak. Müşteri deneyimi ve davranışları ile büyük veri ve teknolojik yeniliklerin ekosistem üzerinde etkilerinin konuşulacağı oturumda Hanzade Doğan Boyner, özellikle dijital dünyada müşteri ihtiyaç ve beklentileri, teknolojik değişimin müşteriler ve ekosistem açısından katacağı yeni değerler ve online ile fiziksel dünyadaki iş modellerinin kaçınılmaz dönüşümü konularına değinecek. Panelde soruları da yanıtlayacak olan Hanzade Doğan Boyner, e-ticareti ve gelecekte iş dünyasını etkileyecek faktörler hakkında tecrübelerini paylaşacak. - Hepsiburada "örnek vaka" olarak ele alındıDünya Ekonomik Forumu-WEF kapsamında faaliyet gösteren ve tüm sektörlerden dünyanın önemli şirketlerinin dahil olduğu "Ticaretin Geleceğine Yön Verenler" platformundaki tek Türk şirketi olan Hepsiburada, WEF’de aktif rolünü devam ettiriyor."Geleceğin Çalışma Modelleri" raporunda dikkati çeken başlıkları da içeren, Hepsiburada İş Destek Grup Başkanı Mutlu Erturan'ın gelecekle ilgili Hepsiburada vizyon ve değerlendirmelerini yansıtan makalesi ise Dünya Ekonomik Forumu'nun web sayfasından duyuruldu. Makale, gelecekte şirketlere ürün ve hizmetlerini müşterilerin genel ihtiyaçları yerine özel ihtiyaçlarına göre nasıl yapılandırılabileceği konusunda yön gösterirken, makalede, yenilikçi yaklaşımlar ile kişiselleştirilmiş ürün ve hizmet sunumu süreçlerinde tedarikçisinden teknoloji sağlayıcısına, müşterisinden çalışanlarına tüm ekosistem yönetiminin önemi vurgulanıyor.Makalede, ürün ve çözüm geliştirme süreçlerinde esas olarak müşteri ihtiyaçlarına odaklanılırken, ürün ve çözüm geliştirme ekiplerinin sürekli inovasyon ile ürünü geleceğe taşıyacak kararları vermesi gerektiğinin altı çiziliyor. Müşteri deneyimine önem verirken aynı zamanda ekosistem içerisinde yer alan oyuncular açısından da süreçleri ve yapılarını sürekli iyileştiren şirketlerin başarıya koşacağının vurgusu yapılıyor.
Doğan Online Kurucusu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen zirvede e-ticaretin dönüşümü ve gelecek potansiyelini anlatacak

İSTANBUL (AA) - Doğan Online Kurucusu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu BaşkanıHanzade Doğan Boyner, Davos Zirvesi'nde e-ticaretin dönüşümü vegelecek potansiyelini anlatacak.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, Dünya Ekonomik Forumu'nun 23-26 Ocak'ta İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleşecek toplantısına, Hepsiburada'nın öncü ve örnek uygulamalarını paylaşmak üzere Doğan Online Kurucusu ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner de katılacak.

Yaklaşık 70 devlet başkanı ve başbakanla birlikte özel sektörün önde gelen isimlerinin yer alacağı ve "Kırılgan Dünyada Ortak Gelecek Oluşturmak" temasıyla düzenlenen bu yılki zirvede, ekonomik gelişmeleri etkileyen birçok konu masaya yatırılacak.

Davos'ta 25 Ocak günü düzenlenecek "Online Pazarlar" başlıklı oturumda konuşacak olan Hanzade Doğan Boyner, e-ticaret ve perakendenin son yıllarda yaşadığı önemli dönüşüm ve geleceğe ilişkin beklentiler hakkında görüşlerini aktaracak.

Müşteri deneyimi ve davranışları ile büyük veri ve teknolojik yeniliklerin ekosistem üzerinde etkilerinin konuşulacağı oturumda Hanzade Doğan Boyner, özellikle dijital dünyada müşteri ihtiyaç ve beklentileri, teknolojik değişimin müşteriler ve ekosistem açısından katacağı yeni değerler ve online ile fiziksel dünyadaki iş modellerinin kaçınılmaz dönüşümü konularına değinecek. Panelde soruları da yanıtlayacak olan Hanzade Doğan Boyner, e-ticareti ve gelecekte iş dünyasını etkileyecek faktörler hakkında tecrübelerini paylaşacak.


- Hepsiburada "örnek vaka" olarak ele alındı


Dünya Ekonomik Forumu-WEF kapsamında faaliyet gösteren ve tüm sektörlerden dünyanın önemli şirketlerinin dahil olduğu "Ticaretin Geleceğine Yön Verenler" platformundaki tek Türk şirketi olan Hepsiburada, WEF’de aktif rolünü devam ettiriyor.

"Geleceğin Çalışma Modelleri" raporunda dikkati çeken başlıkları da içeren, Hepsiburada İş Destek Grup Başkanı Mutlu Erturan'ın gelecekle ilgili Hepsiburada vizyon ve değerlendirmelerini yansıtan makalesi ise Dünya Ekonomik Forumu'nun web sayfasından duyuruldu.

Makale, gelecekte şirketlere ürün ve hizmetlerini müşterilerin genel ihtiyaçları yerine özel ihtiyaçlarına göre nasıl yapılandırılabileceği konusunda yön gösterirken, makalede, yenilikçi yaklaşımlar ile kişiselleştirilmiş ürün ve hizmet sunumu süreçlerinde tedarikçisinden teknoloji sağlayıcısına, müşterisinden çalışanlarına tüm ekosistem yönetiminin önemi vurgulanıyor.

Makalede, ürün ve çözüm geliştirme süreçlerinde esas olarak müşteri ihtiyaçlarına odaklanılırken, ürün ve çözüm geliştirme ekiplerinin sürekli inovasyon ile ürünü geleceğe taşıyacak kararları vermesi gerektiğinin altı çiziliyor. Müşteri deneyimine önem verirken aynı zamanda ekosistem içerisinde yer alan oyuncular açısından da süreçleri ve yapılarını sürekli iyileştiren şirketlerin başarıya koşacağının vurgusu yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.