pendik escort bayan
ak

Hepsiburada'dan Telefon Aksesuar Ürünlerinde İndirim

Spor 18.04.2019 - 11:25, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:25
 

Hepsiburada'dan Telefon Aksesuar Ürünlerinde İndirim

Hepsiburada, tüm telefon aksesuar ürünlerinde geçerli yüzde 40'a varan indirim sunan kampanyasını başlattı- Telefon aksesuarları alışveriş trendlerini inceleyen Hepsiburada, bu yıl en çok rağbetin akıllı saatlere geldiğini ortaya koydu

İSTANBUL (AA) - Telefon aksesuarları alışveriş trendlerini inceleyen ve bu yıl en çok rağbetin akıllı saatlere geldiğini ortaya koyan Hepsiburada, telefon aksesuar ürünlerinde geçerli yüzde 40’a varan indirim sunan kampanyasını başlattı.Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, telefon aksesuarları kategorisinde müşterilerinin alışveriş trend verilerini inceleyen şirket, kategoride en çok talep gören ürünün akıllı saatler olduğunu duyurdu.Akıllı saatin ardından araç içi telefon tutucu, powerbank ve bluetooth kulaklar da büyük ilgi görürken, en çok alışverişin 25-35 yaş aralığı tarafından yapıldığı ortaya çıktı. En çok alışverişi İstanbul yaparken, İstanbul'u sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya takip etti. - Telefon aksesuar ürünlerinde yüzde 40’a varan indirimHepsiburada’nın telefon aksesuar kategorisine özel olarak sunduğu yüzde 40’a varan indirim kampanyası başladı. Kampanya, yarın saat 23.59’a kadar devam edecek. İndirim, şarj kablolarından akıllı saatlere, taşınabilir şarj cihazlarından bluetooth kulaklıklara kadar binlerce üründe geçerli olacak.Kampanyaya katılan dev markalar, indirim oranlarıyla öne çıkıyor. Uygun fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken Xiaomi markasının aksesuarlarında yüzde 20 indirim, kalitesiyle beğeni toplayan Spigen markasında yüzde 40 indirim, oyun tutkunlarına hitap eden ürünleriyle Gamesir markasında yüzde 50 indirim, geniş ürün yelpazesiyle Case 4U markasında yüzde 30 indirim, her cihaza uygun şarj ürünleri bulunan Anker markasında yüzde 20 indirim, sporcuların tercihi Polar akıllı saat ve spor ürünlerinde yüzde 10 indirim, bluetooth kulaklıklarda ön planda olan Plantronics markasında yüzde 10 indirim müşterileri bekliyor.
Hepsiburada, tüm telefon aksesuar ürünlerinde geçerli yüzde 40'a varan indirim sunan kampanyasını başlattı- Telefon aksesuarları alışveriş trendlerini inceleyen Hepsiburada, bu yıl en çok rağbetin akıllı saatlere geldiğini ortaya koydu

İSTANBUL (AA) - Telefon aksesuarları alışveriş trendlerini inceleyen ve bu yıl en çok rağbetin akıllı saatlere geldiğini ortaya koyan Hepsiburada, telefon aksesuar ürünlerinde geçerli yüzde 40’a varan indirim sunan kampanyasını başlattı.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, telefon aksesuarları kategorisinde müşterilerinin alışveriş trend verilerini inceleyen şirket, kategoride en çok talep gören ürünün akıllı saatler olduğunu duyurdu.

Akıllı saatin ardından araç içi telefon tutucu, powerbank ve bluetooth kulaklar da büyük ilgi görürken, en çok alışverişin 25-35 yaş aralığı tarafından yapıldığı ortaya çıktı. En çok alışverişi İstanbul yaparken, İstanbul'u sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Antalya takip etti.


- Telefon aksesuar ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim


Hepsiburada’nın telefon aksesuar kategorisine özel olarak sunduğu yüzde 40’a varan indirim kampanyası başladı. Kampanya, yarın saat 23.59’a kadar devam edecek. İndirim, şarj kablolarından akıllı saatlere, taşınabilir şarj cihazlarından bluetooth kulaklıklara kadar binlerce üründe geçerli olacak.

Kampanyaya katılan dev markalar, indirim oranlarıyla öne çıkıyor. Uygun fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken Xiaomi markasının aksesuarlarında yüzde 20 indirim, kalitesiyle beğeni toplayan Spigen markasında yüzde 40 indirim, oyun tutkunlarına hitap eden ürünleriyle Gamesir markasında yüzde 50 indirim, geniş ürün yelpazesiyle Case 4U markasında yüzde 30 indirim, her cihaza uygun şarj ürünleri bulunan Anker markasında yüzde 20 indirim, sporcuların tercihi Polar akıllı saat ve spor ürünlerinde yüzde 10 indirim, bluetooth kulaklıklarda ön planda olan Plantronics markasında yüzde 10 indirim müşterileri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.