pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hepsiburada'dan "Modanın Yıldız Ürünleri" Kampanyası

Spor 18.12.2018 - 13:03, Güncelleme: 18.12.2018 - 13:03
 

Hepsiburada'dan "Modanın Yıldız Ürünleri" Kampanyası

Hepsiburada, moda kategorisine özel olarak hayata geçirdiği "Modanın Yıldız Ürünleri" kampanyası ile yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, yılın son indirimlerini "Modanın Yıldız Ürünleri" sayfasında bir araya getirerek, yeni yıla özel yıldızlı moda indirimlerini başlattı.Hepsiburada'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, moda kategorisine özel olarak hayata geçirdiği "Modanın Yıldız Ürünleri" kampanyası ile yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor.Yüzlerce çeşit ürünün, avantajlı fiyatlar ve Hepsiburada güvencesiyle müşterilere sunulduğu kampanya kapsamında, avantajlı indirimlerin yanı sıra Hepsiexpress'in aynı gün teslimat seçeneği de kullanabiliyor. Kampanyada tüketiciler, kozmetik ürünlerde avantajlı fiyatlar başta olmak üzere, 99 lira altına ekonomik yılbaşı hediyelerine, çok sayıda aksesuar ve diğer avantajlı ürünlere ulaşabiliyor.
Hepsiburada, moda kategorisine özel olarak hayata geçirdiği "Modanın Yıldız Ürünleri" kampanyası ile yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, yılın son indirimlerini "Modanın Yıldız Ürünleri" sayfasında bir araya getirerek, yeni yıla özel yıldızlı moda indirimlerini başlattı.

Hepsiburada'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, moda kategorisine özel olarak hayata geçirdiği "Modanın Yıldız Ürünleri" kampanyası ile yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor.

Yüzlerce çeşit ürünün, avantajlı fiyatlar ve Hepsiburada güvencesiyle müşterilere sunulduğu kampanya kapsamında, avantajlı indirimlerin yanı sıra Hepsiexpress'in aynı gün teslimat seçeneği de kullanabiliyor.

Kampanyada tüketiciler, kozmetik ürünlerde avantajlı fiyatlar başta olmak üzere, 99 lira altına ekonomik yılbaşı hediyelerine, çok sayıda aksesuar ve diğer avantajlı ürünlere ulaşabiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.