pendik escort bayan
ak

Hepsiburada.com Konyalı Kobi Ve Girişimcilerle Buluşacak

26.08.2016 - 11:53, Güncelleme: 26.08.2016 - 11:53
 

Hepsiburada.com Konyalı Kobi Ve Girişimcilerle Buluşacak

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 1 Eylül'de Konya'da yapılacak İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu konferansı kapsamında Konyalı KOBİ, esnaf ve girişimcilerle...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 1 Eylül'de Konya'da yapılacak İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu konferansı kapsamında Konyalı KOBİ, esnaf ve girişimcilerle bir araya gelecek. Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre, İPZ Anadolu'ya destek veren şirket, 1 Eylül’de yapılacak konferansta Konyalı KOBİ'ler ve girişimcilerle buluşacak."Yeni Nesil İşler, Yeni Nesil Süreçler, Yeni Nesil Ürünler" başlığıyla düzenlenecek konferansta, hepsiburada.com ile e-ticaret sektörünün sunduğu yeni iş fırsatları paylaşılacak. Hepsiburada.com Pazaryeri Yöneticisi Mehmet Ekerbiçer de 10. yılını kutlayan İPZ Anadolu konferansında, e-ticaret sektörü hakkında güncel bilgiler verecek. Ekerbiçer ayrıca, KOBİ'ler ve esnafların yanı sıra tüm şirketlerin e-ticaret sektörüne ücret ödemeden girmesine imkan tanıyan hepsiburada.com'un "Pazaryeri" platformunu anlatacak.Hepsiburada.com, "Pazaryeri" platformuna daha çok iş ortağını dahil ederek, e-ticaret sektörünü büyütmeye devam edecek.
İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 1 Eylül'de Konya'da yapılacak İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu konferansı kapsamında Konyalı KOBİ, esnaf ve girişimcilerle...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 1 Eylül'de Konya'da yapılacak İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu konferansı kapsamında Konyalı KOBİ, esnaf ve girişimcilerle bir araya gelecek.

Hepsiburada.com'dan yapılan açıklamaya göre, İPZ Anadolu'ya destek veren şirket, 1 Eylül’de yapılacak konferansta Konyalı KOBİ'ler ve girişimcilerle buluşacak.

"Yeni Nesil İşler, Yeni Nesil Süreçler, Yeni Nesil Ürünler" başlığıyla düzenlenecek konferansta, hepsiburada.com ile e-ticaret sektörünün sunduğu yeni iş fırsatları paylaşılacak.

Hepsiburada.com Pazaryeri Yöneticisi Mehmet Ekerbiçer de 10. yılını kutlayan İPZ Anadolu konferansında, e-ticaret sektörü hakkında güncel bilgiler verecek. Ekerbiçer ayrıca, KOBİ'ler ve esnafların yanı sıra tüm şirketlerin e-ticaret sektörüne ücret ödemeden girmesine imkan tanıyan hepsiburada.com'un "Pazaryeri" platformunu anlatacak.

Hepsiburada.com, "Pazaryeri" platformuna daha çok iş ortağını dahil ederek, e-ticaret sektörünü büyütmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.