pendik escort bayan
ak

Hentbolda Transfer

26.08.2016 - 12:08, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:08
 

Hentbolda Transfer

- Eskişehir Hentbol, kaleci Fatma Ay ve Esra Önal'ı kadrosuna kattı

ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Hentbol, Antalya Muratpaşa Belediyespor'dan kaleci Fatma Ay ve 1907 Kanaryaspor'dan Esra Önal ile sözleşme imzaladı. Kulübün idari menajeri Duygu Afacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak Eskişehir'deki genç hentbolcuların yolunu açmayı hedeflediklerini söyledi.Bu sezon ligde tutunup gelecek sezonlarda şampiyonluğu kovalamak istediklerini anlatan Afacan, "Avrupa'da tanınan bir takım haline gelmek planlarımız arasında. Takımımızdaki genç oyuncularımızın yanına, onlara örnek olacak Fatma Ay ve Esra Önal'ı transfer ettik. İkisi de uzun yıllar milli takımda forma giydi. Bize önemli katkılara sağlayacaklar." diye konuştu. Afacan, Eskişehir Hentbol Kulübüne önemli katkılar sağlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'a da teşekkür etti.Yeni transferlerden Esra Önal ise genç bir kadroya sahip siyah-kırmızılı takımda ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalışacaklarını vurguladı.Fatma Ay da Eskişehir Hentbol forması altında en iyi mücadeleyi vereceklerini kaydetti.
- Eskişehir Hentbol, kaleci Fatma Ay ve Esra Önal'ı kadrosuna kattı


ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Hentbol, Antalya Muratpaşa Belediyespor'dan kaleci Fatma Ay ve 1907 Kanaryaspor'dan Esra Önal ile sözleşme imzaladı.

Kulübün idari menajeri Duygu Afacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak Eskişehir'deki genç hentbolcuların yolunu açmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu sezon ligde tutunup gelecek sezonlarda şampiyonluğu kovalamak istediklerini anlatan Afacan, "Avrupa'da tanınan bir takım haline gelmek planlarımız arasında. Takımımızdaki genç oyuncularımızın yanına, onlara örnek olacak Fatma Ay ve Esra Önal'ı transfer ettik. İkisi de uzun yıllar milli takımda forma giydi. Bize önemli katkılara sağlayacaklar." diye konuştu.

Afacan, Eskişehir Hentbol Kulübüne önemli katkılar sağlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'a da teşekkür etti.

Yeni transferlerden Esra Önal ise genç bir kadroya sahip siyah-kırmızılı takımda ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalışacaklarını vurguladı.

Fatma Ay da Eskişehir Hentbol forması altında en iyi mücadeleyi vereceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.