pendik escort bayan
ak

Hentbolda Transfer

20.05.2018 - 16:13, Güncelleme: 20.05.2018 - 16:13
 

Hentbolda Transfer

- SELKA Eskişehir Hentbol, Samet Kanberoğlu'nu renklerine kattı

ESKİŞEHİR (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir Hentbol, sol kanat Samet Kanberoğlu'nu transfer etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp başkan yardımcısı Yenal Kaya ile bir araya gelen Samet Kanberoğlu, sözleşmeyi imzaladı.Daha önce Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Serik Belediyespor, Amasya Taşova YİBO ve Merzifon Belediyespor'da forma giyen milli oyuncu Samet Kanberoğlu, yeni sezonda Eskişehir temsilcisinde ter dökecek.
- SELKA Eskişehir Hentbol, Samet Kanberoğlu'nu renklerine kattı


ESKİŞEHİR (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir Hentbol, sol kanat Samet Kanberoğlu'nu transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp başkan yardımcısı Yenal Kaya ile bir araya gelen Samet Kanberoğlu, sözleşmeyi imzaladı.

Daha önce Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Serik Belediyespor, Amasya Taşova YİBO ve Merzifon Belediyespor'da forma giyen milli oyuncu Samet Kanberoğlu, yeni sezonda Eskişehir temsilcisinde ter dökecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.