pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hentbolda Transfer

31.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 31.01.2018 - 13:48
 

Hentbolda Transfer

Erkekler Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir Hentbol, Brazhnyk'i transfer etti

ESKİŞEHİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden SELKA Eskişehir Hentbol, Ukraynalı kaleci Vadym Brazhnyk'i transfer etti. Mavi-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, genel sekreter Yasin Becer ve sportif direktörü Osman Özoğlu ile bir araya gelen Brazhnyk kendisini sezon sonuna kadar SELKA Eskişehirli yapan sözleşmeyi imzaladı. Ukrayna Milli Takımı'nın kalesini de koruyan 42 yaşındaki file bekçisi, Ukrayna ligi takımlarından Switlotechnic Brovary ve Dinamo Poltava ile Slovakya ekibi Tatran Presov'da forma giydi.
Erkekler Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir Hentbol, Brazhnyk'i transfer etti

ESKİŞEHİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden SELKA Eskişehir Hentbol, Ukraynalı kaleci Vadym Brazhnyk'i transfer etti.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, genel sekreter Yasin Becer ve sportif direktörü Osman Özoğlu ile bir araya gelen Brazhnyk kendisini sezon sonuna kadar SELKA Eskişehirli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Ukrayna Milli Takımı'nın kalesini de koruyan 42 yaşındaki file bekçisi, Ukrayna ligi takımlarından Switlotechnic Brovary ve Dinamo Poltava ile Slovakya ekibi Tatran Presov'da forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.