pendik escort bayan
ak

Hentbolda Transfer

13.01.2018 - 15:28, Güncelleme: 13.01.2018 - 15:28
 

Hentbolda Transfer

- Erkekler Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir Hentbol, Todorovic'i transfer etti

ESKİŞEHİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden SELKA Eskişehir Hentbol, Merzifon Belediyesi Spor Kulübünden Sırp sporcu Bojan Todorovic'i renklerine bağladı.Mavi-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kulübün genel sekreteri Yasin Becer ile bir araya gelen Todorovic, kendisini sezon sonuna kadar SELKA Eskişehir Hentbollu yapan sözleşmeyi imzaladı.Sırbistan A Milli Hentbol Takımı'nda da forma giyen Todorovic, orta oyun kurucu mevkisinde oynuyor.
- Erkekler Süper Lig takımlarından SELKA Eskişehir Hentbol, Todorovic'i transfer etti


ESKİŞEHİR (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden SELKA Eskişehir Hentbol, Merzifon Belediyesi Spor Kulübünden Sırp sporcu Bojan Todorovic'i renklerine bağladı.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kulübün genel sekreteri Yasin Becer ile bir araya gelen Todorovic, kendisini sezon sonuna kadar SELKA Eskişehir Hentbollu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Sırbistan A Milli Hentbol Takımı'nda da forma giyen Todorovic, orta oyun kurucu mevkisinde oynuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.