pendik escort bayan
ak

Hentbolda Transfer

26.07.2017 - 16:58, Güncelleme: 26.07.2017 - 16:58
 

Hentbolda Transfer

Selkaspor, Halilkovic ile sözleşme imzaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Gelecek sezon Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek Selkaspor, Bosna Hersekli sporcu Damir Halilkovic'i transfer etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bosna Hersek A Milli Takımı'nda forma giyen Halilkovic ile sözleşme imzalandığı bildirildi.Pivot mevkisinde forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, RK Gradacac ve RK Nexe takımlarında oynadı. Eskişehir temsilcisi, geçen sezon kadrosunda yer alan oyuncularından takım kaptanı Recep Dege, Viktor Gigov, Sergio Sulyma, Oleksandr Tiukin ve Velibor Manjic'in sözleşmelerini birer yıl uzatmış, dış transferde ise Tahir İlkbahar, Nikola Kosteski, Nikolo Dzono, Faruk Halilbegovic, Recai Dege ve Benjamin Cickusic'i renklerine bağlamıştı.
Selkaspor, Halilkovic ile sözleşme imzaladı


ESKİŞEHİR (AA) - Gelecek sezon Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek Selkaspor, Bosna Hersekli sporcu Damir Halilkovic'i transfer etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bosna Hersek A Milli Takımı'nda forma giyen Halilkovic ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

Pivot mevkisinde forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, RK Gradacac ve RK Nexe takımlarında oynadı.

Eskişehir temsilcisi, geçen sezon kadrosunda yer alan oyuncularından takım kaptanı Recep Dege, Viktor Gigov, Sergio Sulyma, Oleksandr Tiukin ve Velibor Manjic'in sözleşmelerini birer yıl uzatmış, dış transferde ise Tahir İlkbahar, Nikola Kosteski, Nikolo Dzono, Faruk Halilbegovic, Recai Dege ve Benjamin Cickusic'i renklerine bağlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.