pendik escort bayan
ak

Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası Sahibini Buluyor

03.05.2019 - 10:18, Güncelleme: 03.05.2019 - 10:18
 

Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası Sahibini Buluyor

- Kupanın final mücadelesinde Muratpaşa Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor yarın Eskişehir'de karşı karşıya gelecek

İSTANBUL (AA) - Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası final mücadelesinde Muratpaşa Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor yarın Eskişehir'de karşılaşacak.Eskişehir Porsuk Spor Salonu'ndaki mücadele saat 15.00'te başlayacak.Final maçını kazanan takım, Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.Kadınlar Süper Ligi'nde şampiyon olan Kastamonu Belediyespor, rakibine üstünlük kurarak tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı almaya çalışacak. Kupayı 2012 ve 2014'te olmak üzere iki kez kazanan Muratpaşa Belediyespor ise üçüncü defa bu sevinci yaşamak için sahaya çıkacak.
- Kupanın final mücadelesinde Muratpaşa Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor yarın Eskişehir'de karşı karşıya gelecek


İSTANBUL (AA) - Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası final mücadelesinde Muratpaşa Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor yarın Eskişehir'de karşılaşacak.

Eskişehir Porsuk Spor Salonu'ndaki mücadele saat 15.00'te başlayacak.

Final maçını kazanan takım, Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.

Kadınlar Süper Ligi'nde şampiyon olan Kastamonu Belediyespor, rakibine üstünlük kurarak tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı almaya çalışacak.

Kupayı 2012 ve 2014'te olmak üzere iki kez kazanan Muratpaşa Belediyespor ise üçüncü defa bu sevinci yaşamak için sahaya çıkacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.