pendik escort bayan
ak

Hentbolcu kızlardan 2. gurur

08.07.2014 - 21:33, Güncelleme: 08.07.2014 - 21:33
 

Hentbolcu kızlardan 2. gurur

Küçükler kız hentbol turnuvasında Türkiye Şampiyonu olan Sivas Dört Eylül Belediyespor, bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Hentbol takımından 3 oyuncumuz U17 Yıldız Milli Takım kampına davet edildi.

Dört Eylül Belediyespor kız hentbol takımından Beyzanur Erdoğan, Zemhanur Kulmaç ve Büşra Işıkhan, 06 – 13 Temmuz 2014 tarihinde Ankara’da yapılacak milli takım kampına katılacak. Hentbolcular, kamp öncesi Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan’ı ve yönetim kurulu üyemiz Ali İzgi’yi Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde ziyaret ederek, milli takım sevinçlerini paylaştılar. Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, sporun bütün dallarında ilimizi başarıyla temsil eden Sivas Dört Eylül Belediyespor’un, Sivasspor’dan sonra Sivas’ın bir diğer önemli markası olduğunu belirterek, kız hentbol takımının Türkiye Şampiyonu olmasıyla gururlandıklarını ifade etti.   Hentbol takımındaki diğer oyuncularla birlikte Türkiye şampiyonu olmasında özellikte Beyzanur Erdoğan, Zemhanur Kulmaç ve Büşra Işıkhan’ın katkılarının milli takım antrenörlerinin dikkatini çektiğini belirten Başkan Tunahan, hentbolcuların sevinçlerini paylaştığını belirterek, kendilerini tebrik etti. Tunahan, hentbol takımının her zaman yanında olduklarını belirterek, milli kampına katılacak kız hentbolculara başarı diledi. - SİVAS
Küçükler kız hentbol turnuvasında Türkiye Şampiyonu olan Sivas Dört Eylül Belediyespor, bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Hentbol takımından 3 oyuncumuz U17 Yıldız Milli Takım kampına davet edildi.

Dört Eylül Belediyespor kız hentbol takımından Beyzanur Erdoğan, Zemhanur Kulmaç ve Büşra Işıkhan, 06 – 13 Temmuz 2014 tarihinde Ankara’da yapılacak milli takım kampına katılacak.

Hentbolcular, kamp öncesi Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan’ı ve yönetim kurulu üyemiz Ali İzgi’yi Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde ziyaret ederek, milli takım sevinçlerini paylaştılar.

Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, sporun bütün dallarında ilimizi başarıyla temsil eden Sivas Dört Eylül Belediyespor’un, Sivasspor’dan sonra Sivas’ın bir diğer önemli markası olduğunu belirterek, kız hentbol takımının Türkiye Şampiyonu olmasıyla gururlandıklarını ifade etti.

 

Hentbol takımındaki diğer oyuncularla birlikte Türkiye şampiyonu olmasında özellikte Beyzanur Erdoğan, Zemhanur Kulmaç ve Büşra Işıkhan’ın katkılarının milli takım antrenörlerinin dikkatini çektiğini belirten Başkan Tunahan, hentbolcuların sevinçlerini paylaştığını belirterek, kendilerini tebrik etti.

Tunahan, hentbol takımının her zaman yanında olduklarını belirterek, milli kampına katılacak kız hentbolculara başarı diledi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.