pendik escort bayan
ak

Hemşehri Derneklerinden Başkan Köse'ye Ziyaret

24.04.2019 - 13:58, Güncelleme: 24.04.2019 - 13:58
 

Hemşehri Derneklerinden Başkan Köse'ye Ziyaret

ANKARA (AA) - Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ile Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, Mamak Belediye Başkanı Murat...

ANKARA (AA) - Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ile Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'yi ziyaret etti. Koç ve Gökçınar, beraberindekilerle makamında ziyaret ettikleri Köse'ye hayırlı olsun dileklerini iletti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köse, hemşehri derneklerinin çalışmalarının eş, dost ve akraba bağlarını güçlendirdiğini ve şehir kültürlerinin yaşatılmasında etkin rol oynadığını vurguladı. Köse, "İnanıyorum ki çok güzel başarılara sizlerin desteği ile birlikte imza atacağız. Belediyemizin bütün imkanlarını halkımız için değerlendireceğiz. İnsanların mutluluğu bizim için çok önemli. Biz de bu açıdan çalışmalarımıza istekler doğrultusunda yön vereceğiz” dedi.
ANKARA (AA) - Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ile Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, Mamak Belediye Başkanı Murat...

ANKARA (AA) - Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç ile Kırşehirli Dernekler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'yi ziyaret etti.

Koç ve Gökçınar, beraberindekilerle makamında ziyaret ettikleri Köse'ye hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köse, hemşehri derneklerinin çalışmalarının eş, dost ve akraba bağlarını güçlendirdiğini ve şehir kültürlerinin yaşatılmasında etkin rol oynadığını vurguladı.

Köse, "İnanıyorum ki çok güzel başarılara sizlerin desteği ile birlikte imza atacağız. Belediyemizin bütün imkanlarını halkımız için değerlendireceğiz. İnsanların mutluluğu bizim için çok önemli. Biz de bu açıdan çalışmalarımıza istekler doğrultusunda yön vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.