pendik escort bayan
ak

Helal Size Çocuklar

30.04.2019 - 19:18, Güncelleme: 30.04.2019 - 19:18
 

Helal Size Çocuklar

Sivas merkez Yahya Kemal Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği okul gecesi büyük ilgi gördü.

Sivas merkez Yahya Kemal Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği okul gecesi büyük ilgi gördü.Düzenlenen geceye Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve veliler katıldı.Öğrenciler hazırladıkları halk oyunları,koro ve müzik öğretmeni Yusuf AYDIN'ın seslendirdiği türkülerle gelen misafirlere gösterilerini sundu.Programda konuşma yapan okul müdürü Hakan ÜÇYILDIZ düzenlenen gecede öğretmen ve öğrencilerin inanılmaz özveri gösterdiğini söyleyerek  gecede emeği geçen herkese teşekkür etti. Gecede Yusuf AYDIN yönetiminde okul korosu ve orkestrası büyük ilgi gördü.Ayrıca birbirinden güzel türküler seslendiren Yusuf AYDIN misafirlerden büyük alkış aldı.Proğram Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın teşekkür konuşmasıyla son buldu.
Sivas merkez Yahya Kemal Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği okul gecesi büyük ilgi gördü.

Sivas merkez Yahya Kemal Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği okul gecesi büyük ilgi gördü.

Düzenlenen geceye Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve veliler katıldı.

Öğrenciler hazırladıkları halk oyunları,koro ve müzik öğretmeni Yusuf AYDIN'ın seslendirdiği türkülerle gelen misafirlere gösterilerini sundu.

Programda konuşma yapan okul müdürü Hakan ÜÇYILDIZ düzenlenen gecede öğretmen ve öğrencilerin inanılmaz özveri gösterdiğini söyleyerek  gecede emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Gecede Yusuf AYDIN yönetiminde okul korosu ve orkestrası büyük ilgi gördü.Ayrıca birbirinden güzel türküler seslendiren Yusuf AYDIN misafirlerden büyük alkış aldı.

Proğram Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın teşekkür konuşmasıyla son buldu.

img-20190430-wa0006.jpgimg-20190430-wa0004.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.