pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hdp'li Önlü Hakkında Soruşturma

22.01.2018 - 11:13, Güncelleme: 22.01.2018 - 11:13
 

Hdp'li Önlü Hakkında Soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP Tunceli Milletvekili Önlü hakkında, sosyal medya hesabı üzerinden Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin paylaşımları nedeniyle soruşturma açıldı

ANKARA (AA) - HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü hakkında, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldı.Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Önlü'nün sosyal medya hesabından "...Türk devleti Afrin'e saldırıyor çünkü Kürtlere ve Kürt kazançlarına aykırı..." ifadeleri yer alan İngilizce metin ve yaralı bir çocuk fotoğrafı içeren paylaşımlar yaptığı belirtildi.Açıklamada, Önlü hakkında, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama" suçunu düzenleyen ve 2 yıla kadar hapis cezası öngören Türk Ceza Kanunu'nun 301. maddesi uyarınca soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP Tunceli Milletvekili Önlü hakkında, sosyal medya hesabı üzerinden Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin paylaşımları nedeniyle soruşturma açıldı

ANKARA (AA) - HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü hakkında, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Önlü'nün sosyal medya hesabından "...Türk devleti Afrin'e saldırıyor çünkü Kürtlere ve Kürt kazançlarına aykırı..." ifadeleri yer alan İngilizce metin ve yaralı bir çocuk fotoğrafı içeren paylaşımlar yaptığı belirtildi.

Açıklamada, Önlü hakkında, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama" suçunu düzenleyen ve 2 yıla kadar hapis cezası öngören Türk Ceza Kanunu'nun 301. maddesi uyarınca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.