pendik escort bayan
ak

Hayvan Severlerin Barınak Ziyareti

04.07.2019 - 16:08, Güncelleme: 04.07.2019 - 16:08
 

Hayvan Severlerin Barınak Ziyareti

KARAMAN (AA) - Karaman Sokak Hayvanları Gönüllüleri Topluluğu üyeleri, Karaman Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.Karaman'da gönüllü hayvan...

KARAMAN (AA) - Karaman Sokak Hayvanları Gönüllüleri Topluluğu üyeleri, Karaman Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.Karaman'da gönüllü hayvan severler tarafından oluşturulan Sokak Hayvanları Gönülleri Topluluğu'ndan bir grup, belediyeye ait hayvan barınağını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Sokak Hayvanları Gönüllüleri Topluluk Lideri Barış Çağlar, barınakta kalan hayvanlara eskiye nazaran daha iyi şartlarda bakıldığını belirtti. Vatandaşları da hayvan barınağına ziyarette bulunmalarını isteyen Çağlar, şunları kaydetti:"Biz, gönüllü hayvan severler olarak belediyeye ait hayvan barınağına fırsat buldukça geliyoruz. Onların hangi şartlarda yaşadıklarını ve nasıl davranıldığını yerinde görüyoruz. Belediye çalışanlarının hiçbir hayvanı ayırmaksızın gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz. Buradaki hayvanların en çok istediği şey ilgi. Barınağın bu hale gelmesinde emeği olan başta Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum."Çocuklarıyla gelen hayvan severler barınaktaki hayvanlara ayrılmadan önce yem verdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Sokak Hayvanları Gönüllüleri Topluluğu üyeleri, Karaman Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.Karaman'da gönüllü hayvan...

KARAMAN (AA) - Karaman Sokak Hayvanları Gönüllüleri Topluluğu üyeleri, Karaman Belediyesi Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.

Karaman'da gönüllü hayvan severler tarafından oluşturulan Sokak Hayvanları Gönülleri Topluluğu'ndan bir grup, belediyeye ait hayvan barınağını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Sokak Hayvanları Gönüllüleri Topluluk Lideri Barış Çağlar, barınakta kalan hayvanlara eskiye nazaran daha iyi şartlarda bakıldığını belirtti.

Vatandaşları da hayvan barınağına ziyarette bulunmalarını isteyen Çağlar, şunları kaydetti:

"Biz, gönüllü hayvan severler olarak belediyeye ait hayvan barınağına fırsat buldukça geliyoruz. Onların hangi şartlarda yaşadıklarını ve nasıl davranıldığını yerinde görüyoruz. Belediye çalışanlarının hiçbir hayvanı ayırmaksızın gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz. Buradaki hayvanların en çok istediği şey ilgi. Barınağın bu hale gelmesinde emeği olan başta Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Çocuklarıyla gelen hayvan severler barınaktaki hayvanlara ayrılmadan önce yem verdi.

Hayvan Severlerin Barınak Ziyareti

Hayvan Severlerin Barınak Ziyareti

Hayvan Severlerin Barınak Ziyareti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.