pendik escort bayan
ak

Hayvan Saldırısına Uğrayan Kişi Yaralandı

22.07.2017 - 16:53, Güncelleme: 22.07.2017 - 16:53
 

Hayvan Saldırısına Uğrayan Kişi Yaralandı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde satmak için canlı hayvan pazarına getirdiği büyükbaş hayvanın saldırısına uğrayan kişi yaralandı.Alınan bilgilere...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde satmak için canlı hayvan pazarına getirdiği büyükbaş hayvanın saldırısına uğrayan kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, Emrah Çetinkaya (30), Gemerek ilçesine bağlı Eğerci köyünden Şarkışla Canlı Hayvan Pazarında satmak için 2 büyükbaş hayvan getirdi.Hayvanları çözmeye çalıştığı sırada saldırıya uğrayan Çetinkaya, yaralandı. Ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan Çetinkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde satmak için canlı hayvan pazarına getirdiği büyükbaş hayvanın saldırısına uğrayan kişi yaralandı.Alınan bilgilere...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde satmak için canlı hayvan pazarına getirdiği büyükbaş hayvanın saldırısına uğrayan kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Emrah Çetinkaya (30), Gemerek ilçesine bağlı Eğerci köyünden Şarkışla Canlı Hayvan Pazarında satmak için 2 büyükbaş hayvan getirdi.

Hayvanları çözmeye çalıştığı sırada saldırıya uğrayan Çetinkaya, yaralandı.

Ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan Çetinkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.