pendik escort bayan
ak

Hayvan Otelinin Yapımı Sürüyor

03.10.2017 - 16:03, Güncelleme: 03.10.2017 - 16:03
 

Hayvan Otelinin Yapımı Sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımına başlanan hayvan otelinde çalışmaların sürdüğü bildirildi.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımına başlanan hayvan otelinde çalışmaların sürdüğü bildirildi.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyfebeli mevkisinde inşaatı hızla devam eden hayvan oteli, sokak hayvanları için sıcak bir yuva imkanı sağlayacak.2005 yılında yapılan hayvan barınağının yetersiz kalmasından dolayı yeni bir proje başlatan Sivas Belediyesi, başıboş hayvanların hem doğal bir ortamda yaşamlarını sürdürmesi, hem de rehabilite edilmesini amaçlıyor. Proje için Seyfebeli’de 22 dönüm arazi seçilerek yeni hayvan otelinin inşaatına başladı.İnşaatı hızla yükselen hayvan oteli, sadece başıboş sokak hayvanları değil, sahipleri şehir dışına çıkacak olan evcil hayvanları da misafir edecek.Çocukların gezebileceği ve hayvanlarla iç içe olabileceği bir ortamda oluşturulan projede, hayvan hastanesi, hayvan oteli, otoparklar ve yeşil alanlar da yer alacak.Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede, ziyaretçiler için dinlenme, çay-kahve içebilecekleri mekanlar da bulunacak.İçerisindeki hayvan hastanesi, otel ve diğer tüm donatılarla birlikte bu modern kompleks toplam 7 milyon liraya mal olacak.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımına başlanan hayvan otelinde çalışmaların sürdüğü bildirildi.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımına başlanan hayvan otelinde çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyfebeli mevkisinde inşaatı hızla devam eden hayvan oteli, sokak hayvanları için sıcak bir yuva imkanı sağlayacak.

2005 yılında yapılan hayvan barınağının yetersiz kalmasından dolayı yeni bir proje başlatan Sivas Belediyesi, başıboş hayvanların hem doğal bir ortamda yaşamlarını sürdürmesi, hem de rehabilite edilmesini amaçlıyor. Proje için Seyfebeli’de 22 dönüm arazi seçilerek yeni hayvan otelinin inşaatına başladı.

İnşaatı hızla yükselen hayvan oteli, sadece başıboş sokak hayvanları değil, sahipleri şehir dışına çıkacak olan evcil hayvanları da misafir edecek.

Çocukların gezebileceği ve hayvanlarla iç içe olabileceği bir ortamda oluşturulan projede, hayvan hastanesi, hayvan oteli, otoparklar ve yeşil alanlar da yer alacak.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede, ziyaretçiler için dinlenme, çay-kahve içebilecekleri mekanlar da bulunacak.

İçerisindeki hayvan hastanesi, otel ve diğer tüm donatılarla birlikte bu modern kompleks toplam 7 milyon liraya mal olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.