pendik escort bayan
ak

Hayvan Hakları İçin Stant Açtılar

05.10.2017 - 10:43, Güncelleme: 05.10.2017 - 10:43
 

Hayvan Hakları İçin Stant Açtılar

Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü tarafından 4-10 Ekim Hayvan Hakları Haftası nedeniyle Kent Meydanı’nda stant açıldı.

Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü tarafından 4-10 Ekim Hayvan Hakları Haftası nedeniyle  Kent Meydanı’nda stant açıldı.Etkinlik kapsamında vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtılırken yine hayvanlar için beslenme kapları verildi. Sivas Belediyesi hayvan barınağından getirilen hayvanlar da kent meydanındaki yerini aldı.Konu hakkında açıklama yapan Sivas Belediyesi veteriner işleri müdürü Mustafa Arslan, “4-10 Ekim hayvan hakları münasebetiyle farkındalık oluşturmak için Sivas Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar 15.Bölge Müdürlüğü tarafından bu etkinliği gerçekleştirdik. Hafta boyunca okullarda konferanslar düzenlenecek ve yine öğrenciler hayvan barınağını ziyaret edecek.” dedi.Belediyenin dağıttığı yemek kaplarını alan esnaflar sokak hayvanlarının faydalanması için içerisini mama ile doldurarak dükkânlarının önüne koydular
Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü tarafından 4-10 Ekim Hayvan Hakları Haftası nedeniyle Kent Meydanı’nda stant açıldı.

Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü tarafından 4-10 Ekim Hayvan Hakları Haftası nedeniyle  Kent Meydanı’nda stant açıldı.


Etkinlik kapsamında vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtılırken yine hayvanlar için beslenme kapları verildi. Sivas Belediyesi hayvan barınağından getirilen hayvanlar da kent meydanındaki yerini aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Sivas Belediyesi veteriner işleri müdürü Mustafa Arslan, “4-10 Ekim hayvan hakları münasebetiyle farkındalık oluşturmak için Sivas Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar 15.Bölge Müdürlüğü tarafından bu etkinliği gerçekleştirdik. Hafta boyunca okullarda konferanslar düzenlenecek ve yine öğrenciler hayvan barınağını ziyaret edecek.” dedi.


Belediyenin dağıttığı yemek kaplarını alan esnaflar sokak hayvanlarının faydalanması için içerisini mama ile doldurarak dükkânlarının önüne koydular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.