pendik escort bayan
ak

Hayırseverlerden Eğitime Katkı

25.07.2016 - 17:08, Güncelleme: 25.07.2016 - 17:08
 

Hayırseverlerden Eğitime Katkı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Develi ilçesindeki ilkokula hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak ek kat ve çevre düzenlemesine...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Develi ilçesindeki ilkokula hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak ek kat ve çevre düzenlemesine ilişkin protokolü imzaladı.Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokole Vali Kamçı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, hayırsever Salih Onaran ve kardeşi, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile diğer ilgililer katıldı.Vali Kamçı, Develi ilçesi Atatürk İlkokulu'na yapılacak olan ek katın yapılmasına katkı sağlayan Onaran ailesine teşekkür ederek, eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.Develi ilçesi adına güzel bir olaya imza attıklarını ifade eden Vali Kamçı, "Planlamalar çerçevesinde okulumuzun ikinci katını yapacak ve okulun içini düzenleyecek. Tefrişatı da devlet tarafından yapılacak. Atatürk İlkokulu ismi kalacak orada ama yeni yapılacak yere isim önerebilecek. Hayırseverimize, oğluna ve kardeşine teşekkür ediyorum." diye konuştu.Hayırsever Onaran ise ülkemizin zor günlerden geçtiğini ifade ederek, bu zor günlerde böyle hayırlı işleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Develi ilçesindeki ilkokula hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak ek kat ve çevre düzenlemesine...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Develi ilçesindeki ilkokula hayırsever Salih Onaran tarafından yaptırılacak ek kat ve çevre düzenlemesine ilişkin protokolü imzaladı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokole Vali Kamçı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, hayırsever Salih Onaran ve kardeşi, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile diğer ilgililer katıldı.

Vali Kamçı, Develi ilçesi Atatürk İlkokulu'na yapılacak olan ek katın yapılmasına katkı sağlayan Onaran ailesine teşekkür ederek, eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Develi ilçesi adına güzel bir olaya imza attıklarını ifade eden Vali Kamçı, "Planlamalar çerçevesinde okulumuzun ikinci katını yapacak ve okulun içini düzenleyecek. Tefrişatı da devlet tarafından yapılacak. Atatürk İlkokulu ismi kalacak orada ama yeni yapılacak yere isim önerebilecek. Hayırseverimize, oğluna ve kardeşine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hayırsever Onaran ise ülkemizin zor günlerden geçtiğini ifade ederek, bu zor günlerde böyle hayırlı işleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.