pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hayırseverler Tarafından Yaptırılan Okul Tanıtıldı

13.12.2016 - 16:08, Güncelleme: 13.12.2016 - 16:08
 

Hayırseverler Tarafından Yaptırılan Okul Tanıtıldı

KAYSERİ (AA) - Talas ilçesinde hayırseverlerin katkısıyla yaptırılan Ömer-Serpil Özberber İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Talas ilçesinde hayırseverlerin katkısıyla yaptırılan Ömer-Serpil Özberber İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle tanıtıldı.Yenidoğan Mahallesi'ne Serpil ve Ömer Özberber ile Talas Belediyesi tarafından yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin tanıtım töreni Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.Çelik, törende yaptığı konuşmada, okulun resmi açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını hatırlatarak, okulun yapımında emeği geçen Özberber ailesine ve Talas Belediyesine teşekkür etti.Okulun 27 derslikten oluştuğunu ve 3 milyon 664 bin liraya mal olduğunu ifade eden Çelik, "Kayserili hayırseverlerimizle birlikte şehrimizdeki eğitimin kalitesini artırmak için yapmış olduğumuz bu güzel eseri çok daha farklı bir şekilde tanıtmak isterdik. Ancak ne yazık ki çok büyük bir acıyla sarsıldık. Allah'ın izni, milletimizin azmiyle her türlü güçlüğü yenerek bu acı günleri geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Talas ilçesinde hayırseverlerin katkısıyla yaptırılan Ömer-Serpil Özberber İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Talas ilçesinde hayırseverlerin katkısıyla yaptırılan Ömer-Serpil Özberber İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle tanıtıldı.

Yenidoğan Mahallesi'ne Serpil ve Ömer Özberber ile Talas Belediyesi tarafından yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin tanıtım töreni Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Çelik, törende yaptığı konuşmada, okulun resmi açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını hatırlatarak, okulun yapımında emeği geçen Özberber ailesine ve Talas Belediyesine teşekkür etti.

Okulun 27 derslikten oluştuğunu ve 3 milyon 664 bin liraya mal olduğunu ifade eden Çelik, "Kayserili hayırseverlerimizle birlikte şehrimizdeki eğitimin kalitesini artırmak için yapmış olduğumuz bu güzel eseri çok daha farklı bir şekilde tanıtmak isterdik. Ancak ne yazık ki çok büyük bir acıyla sarsıldık. Allah'ın izni, milletimizin azmiyle her türlü güçlüğü yenerek bu acı günleri geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.