pendik escort bayan
ak

Hayırsever İşadamı 2 Bin Kişiyi Umreye Gönderdi

26.02.2017 - 17:08, Güncelleme: 26.02.2017 - 17:08
 

Hayırsever İşadamı 2 Bin Kişiyi Umreye Gönderdi

YOZGAT (AA) - Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çeşitli alanlarda çok sayıda hayır faaliyetinde bulunan işadamı Bilal Şahin, 10 yılda yaklaşık 2...

YOZGAT (AA) - Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çeşitli alanlarda çok sayıda hayır faaliyetinde bulunan işadamı Bilal Şahin, 10 yılda yaklaşık 2 bin kişiyi umre için kutsal topraklara gönderdi. Yozgat’a ilahiyat fakültesi, 2 cami ve külliye, okullar, Kur'an kursları, müftülük binası, lojman gibi çeşitli hayır hizmetlerinde bulunan Şahin, fabrikasında çalıştırdığı işçiler ve eşleri ile başarılı Kur'an kursu ve ilahiyat fakültesi öğrencileri, Kur'an kursu hocaları, imam, müezzin, mahalle ve köy muhtarlarını da umreye gönderiyor. Yozgat'ta son 2 ayda 185 kişiyi kutsal topraklara uğurlayan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, amacının doğup büyüdüğü topraklara ve burada yaşayan insanlara hizmet etmek olduğunu söyledi. Her Müslümanın Kabe’yi görme hayalinin bulunduğunu anımsatan Şahin, "Birçok insan çok istemesine rağmen kutsal topraklara gidemiyor. Bu sebeple ben de fırsat buldukça insanların bu hayalini gerçekleştirmeye gayret gösteriyorum." dedi. Önce fabrikasında çalışan işçileri gruplar halinde umreye gönderdiğini anlatan Şahin, "İşçilerin tamamı gittikten sonra onların eşlerini veya annelerini gönderdim. Kur’an kursunda eğitim gören başarılı öğrencileri, ilahiyat fakültesi öğrencilerini, Kur’an kursu hocalarını, imam, müezzin, mahalle ve köy muhtarlarını fırsat buldukça gönderiyorum. Allah dualarını kabul etsin. Gücüm yettiği sürece bu hizmetimi sürdürmek istiyorum." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çeşitli alanlarda çok sayıda hayır faaliyetinde bulunan işadamı Bilal Şahin, 10 yılda yaklaşık 2...

YOZGAT (AA) - Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çeşitli alanlarda çok sayıda hayır faaliyetinde bulunan işadamı Bilal Şahin, 10 yılda yaklaşık 2 bin kişiyi umre için kutsal topraklara gönderdi.

Yozgat’a ilahiyat fakültesi, 2 cami ve külliye, okullar, Kur'an kursları, müftülük binası, lojman gibi çeşitli hayır hizmetlerinde bulunan Şahin, fabrikasında çalıştırdığı işçiler ve eşleri ile başarılı Kur'an kursu ve ilahiyat fakültesi öğrencileri, Kur'an kursu hocaları, imam, müezzin, mahalle ve köy muhtarlarını da umreye gönderiyor.

Yozgat'ta son 2 ayda 185 kişiyi kutsal topraklara uğurlayan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, amacının doğup büyüdüğü topraklara ve burada yaşayan insanlara hizmet etmek olduğunu söyledi.

Her Müslümanın Kabe’yi görme hayalinin bulunduğunu anımsatan Şahin, "Birçok insan çok istemesine rağmen kutsal topraklara gidemiyor. Bu sebeple ben de fırsat buldukça insanların bu hayalini gerçekleştirmeye gayret gösteriyorum." dedi.

Önce fabrikasında çalışan işçileri gruplar halinde umreye gönderdiğini anlatan Şahin, "İşçilerin tamamı gittikten sonra onların eşlerini veya annelerini gönderdim. Kur’an kursunda eğitim gören başarılı öğrencileri, ilahiyat fakültesi öğrencilerini, Kur’an kursu hocalarını, imam, müezzin, mahalle ve köy muhtarlarını fırsat buldukça gönderiyorum. Allah dualarını kabul etsin. Gücüm yettiği sürece bu hizmetimi sürdürmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.