pendik escort bayan
ak

Haydi Gençler Camiye!

08.03.2016 - 19:38, Güncelleme: 08.03.2016 - 19:38
 

Haydi Gençler Camiye!

YediHilal SİVAS derneği gençleri Camilere davet etmeye devam ediyor.

YediHilal SİVAS derneği gençleri camilere davet etmeye devam ediyor. Dernekten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; YediHilal SİVAS olarak camilerimizi mekânımız bildik. Ve bu mekânları gençlerimizle süslemek istiyoruz. Bu sebeple “Hoca Camide Gençler Camide “programlarını tertip etmeye başlıyoruz. YediHilal SİVAS, cami merkezli bir neslin yetişmesi için çıktığı yolda adımlarını sağlamlaştırmak için ilimizde ilkini 12 Mart Cumartesi günü Paşa Camii’nde gerçekleştireceği proğram her hafta Cumartesi günü İkindi namazını müteakip devam edecektir. Farklı konu ve konuşmacıların yer alacağı proğrama ilimiz halkı davetlidir.
YediHilal SİVAS derneği gençleri Camilere davet etmeye devam ediyor.

YediHilal SİVAS derneği gençleri camilere davet etmeye devam ediyor.

 

Dernekten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; YediHilal SİVAS olarak camilerimizi mekânımız bildik. Ve bu mekânları gençlerimizle süslemek istiyoruz. Bu sebeple “Hoca Camide Gençler Camide “programlarını tertip etmeye başlıyoruz.

 

YediHilal SİVAS, cami merkezli bir neslin yetişmesi için çıktığı yolda adımlarını sağlamlaştırmak için ilimizde ilkini 12 Mart Cumartesi günü Paşa Camii’nde gerçekleştireceği proğram her hafta Cumartesi günü İkindi namazını müteakip devam edecektir. Farklı konu ve konuşmacıların yer alacağı proğrama ilimiz halkı davetlidir.

afis.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.