pendik escort bayan
ak

Hayatını Kedilere Adadı

Siyaset 08.09.2017 - 10:13, Güncelleme: 08.09.2017 - 10:13
 

Hayatını Kedilere Adadı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 59 yaşındaki Nurhan Canatar, sokaktan topladığı kedileri bakımını yaptıktan sonra sahiplendiriyor.Ankara'nın...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 59 yaşındaki Nurhan Canatar, sokaktan topladığı kedileri bakımını yaptıktan sonra sahiplendiriyor.Ankara'nın Elvankent Semtinde ikamet eden Canatar, komşularının rahatsız olması üzerine kedilere daha iyi bakabilmek için 10 gün önce Kahramankazan'da 2 katlı müstakil ev aldı. Hayatını kedilere adayan ve onlara adeta annelik yapan Canatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yılda 250 kediyi sahiplendirdiğini ve halen evinde 100 kediye baktığını belirtti.Ev hanımı ve 2 çocuk annesi Canatar, kedilere bakarken en büyük destekçilerinin eşi ve çocukları olduğunu kaydetti. Canatar, başlangıçta hobi olarak başladığı bu işin zamanla kendisi için bir zorunluluk haline geldiğini ifade ederek, "Hayvanlara karşı duyduğum bu sevgi oğlumu kıskandırıyordu ve zaman zaman oğlum 'anne kedileri benden daha çok seviyorsun' diyerek sitem ediyordu." dedi. Evinin bahçesini ve bodrum katını kedilere tahsis ederek adeta barınağa çeviren Canatar, kedilere bakmanın zor olmasına karşın bu işi severek yaptığını belirtti.Canatar, şöyle konuştu:"Önceleri hayvanlara karşı mesafeliydim. Hatta kedilerden korkardım ama bir gün kız kardeşimin evinde bir yavru kediye alıştım ve bu benim bütün düşüncelerimi değiştirdi. Ben bu kedileri sokaklardan topladım, onlar benim çocuklarım gibi. Her kedimin bir ismi var. Onlar da isimlerini biliyor ve hangisine ismiyle seslensem o yanıma geliyor. İçlerinde kanser ve böbrek hastası olanlar, gözleri görmeyenler var. Onların bakımına daha bir özen gösteriyorum." Canatar, kedilere bakmanın maddi külfeti de beraberinde getirdiğini, kedilerin mama ve sağlık ihtiyaçlarını çoğunlukla kendi imkanlarıyla eşinin emekli maaşıyla karşılamaya çalıştıklarını anlatarak, yetkililer ve hayırseverlerden mama ve veterinerlik hizmeti konusunda yardım istedi. - Bakımını yaptığı kedileri sahiplendiriyor Sosyal medyadan verdiği ilanlarla kedileri sahiplendirdiğini kaydeden Canatar, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bu kediler benim için çok değerli. Onları yeni sahiplerine verirken elimden geldiğince tanımaya ve doğru insana vermeye çalışıyorum. Şartım da 'bakamazsanız geri getirin, sokağa atmayın' oluyor. Bazen alıyorlar biraz sevip geri veriyorlar. Bu da beni çok üzüyor." Canatar, kedilerinin yanı sıra sokakta bulduğu birisi kör 5 köpeğe ve ağaçtan düşerek yaralanan bir de yavru kargaya da bakıyor.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 59 yaşındaki Nurhan Canatar, sokaktan topladığı kedileri bakımını yaptıktan sonra sahiplendiriyor.Ankara'nın...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 59 yaşındaki Nurhan Canatar, sokaktan topladığı kedileri bakımını yaptıktan sonra sahiplendiriyor.

Ankara'nın Elvankent Semtinde ikamet eden Canatar, komşularının rahatsız olması üzerine kedilere daha iyi bakabilmek için 10 gün önce Kahramankazan'da 2 katlı müstakil ev aldı.

Hayatını kedilere adayan ve onlara adeta annelik yapan Canatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yılda 250 kediyi sahiplendirdiğini ve halen evinde 100 kediye baktığını belirtti.

Ev hanımı ve 2 çocuk annesi Canatar, kedilere bakarken en büyük destekçilerinin eşi ve çocukları olduğunu kaydetti.

Canatar, başlangıçta hobi olarak başladığı bu işin zamanla kendisi için bir zorunluluk haline geldiğini ifade ederek, "Hayvanlara karşı duyduğum bu sevgi oğlumu kıskandırıyordu ve zaman zaman oğlum 'anne kedileri benden daha çok seviyorsun' diyerek sitem ediyordu." dedi.

Evinin bahçesini ve bodrum katını kedilere tahsis ederek adeta barınağa çeviren Canatar, kedilere bakmanın zor olmasına karşın bu işi severek yaptığını belirtti.

Canatar, şöyle konuştu:

"Önceleri hayvanlara karşı mesafeliydim. Hatta kedilerden korkardım ama bir gün kız kardeşimin evinde bir yavru kediye alıştım ve bu benim bütün düşüncelerimi değiştirdi. Ben bu kedileri sokaklardan topladım, onlar benim çocuklarım gibi. Her kedimin bir ismi var. Onlar da isimlerini biliyor ve hangisine ismiyle seslensem o yanıma geliyor. İçlerinde kanser ve böbrek hastası olanlar, gözleri görmeyenler var. Onların bakımına daha bir özen gösteriyorum."

Canatar, kedilere bakmanın maddi külfeti de beraberinde getirdiğini, kedilerin mama ve sağlık ihtiyaçlarını çoğunlukla kendi imkanlarıyla eşinin emekli maaşıyla karşılamaya çalıştıklarını anlatarak, yetkililer ve hayırseverlerden mama ve veterinerlik hizmeti konusunda yardım istedi.

- Bakımını yaptığı kedileri sahiplendiriyor

Sosyal medyadan verdiği ilanlarla kedileri sahiplendirdiğini kaydeden Canatar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kediler benim için çok değerli. Onları yeni sahiplerine verirken elimden geldiğince tanımaya ve doğru insana vermeye çalışıyorum. Şartım da 'bakamazsanız geri getirin, sokağa atmayın' oluyor. Bazen alıyorlar biraz sevip geri veriyorlar. Bu da beni çok üzüyor."

Canatar, kedilerinin yanı sıra sokakta bulduğu birisi kör 5 köpeğe ve ağaçtan düşerek yaralanan bir de yavru kargaya da bakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.