pendik escort bayan
ak

"Hayat ağacı okullarda yeşeriyor" projesi

05.11.2016 - 16:53, Güncelleme: 05.11.2016 - 16:53
 

"Hayat ağacı okullarda yeşeriyor" projesi

Sivas Hizmet Vakfı ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı.

Sivas Hizmet Vakfı ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un makamında gerçekleşen imza törenine Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş ve şube müdürleri katıldı.Proje hakkında bilgi veren Altınsoy, bu çalışma ile Sivas’ın şehir kültürüne dair kapsamlı araştırma ve bilgilerin yer aldığı Hayat Ağacı Dergisi’nin şehirdeki liselerin kütüphanelerinde yer alacağını söyledi. Bu tür kültürel çalışmaların toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini belirten Altınsoy, “Bu düşünce ile Hayat Ağacı Dergisi’ni yeni yetişmekte olan gençlerin istifadesine sunup yaşadıkları şehrin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamı ile sahip olduğu değerleri tanımalarını sağlayacağız” dedi.Proje ve protokol detayları hakkında bilgi veren Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş ise, Hayat Ağacı Dergisini tüm liselerin kütüphanelerine ulaştırarak genç nesil ile Sivas’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri arasında bir köprü kurmayı hedeflediklerini belirtti.Tektaş; “Vakfımız tarafından Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilen dergiler tasnif edilerek öncelikle il genelindeki tüm liselerin kütüphanelerine set olarak dağıtılacak. Liselerin tarih ve edebiyat öğretmenlerine de dergilerin ulaşması sağlanacak. Ayrıca ilçelerde yapılacak dağıtım sırasında oluşturulacak birer set, Kaymakamlık kütüphanelerine ulaştırılacak. Vakfımız, dergilerden dolayı herhangi bir ücret talep etmeyecek. Okullar ve belirlenen yerlerin kütüphanelerine dağıtım yapıldıktan sonra isteyen vatandaşlar da Milli Eğitim Müdürlüğümüzden herhangi bir ücret edemeden dergilerden alabilecek” dedi.Konuşmaların ardından Altınsoy ve Tektaş, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolünü imzaladı. - Sivas 
Sivas Hizmet Vakfı ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı.

Sivas Hizmet Vakfı ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un makamında gerçekleşen imza törenine Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş ve şube müdürleri katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Altınsoy, bu çalışma ile Sivas’ın şehir kültürüne dair kapsamlı araştırma ve bilgilerin yer aldığı Hayat Ağacı Dergisi’nin şehirdeki liselerin kütüphanelerinde yer alacağını söyledi. Bu tür kültürel çalışmaların toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini belirten Altınsoy, “Bu düşünce ile Hayat Ağacı Dergisi’ni yeni yetişmekte olan gençlerin istifadesine sunup yaşadıkları şehrin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamı ile sahip olduğu değerleri tanımalarını sağlayacağız” dedi.

Proje ve protokol detayları hakkında bilgi veren Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş ise, Hayat Ağacı Dergisini tüm liselerin kütüphanelerine ulaştırarak genç nesil ile Sivas’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri arasında bir köprü kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Tektaş; “Vakfımız tarafından Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilen dergiler tasnif edilerek öncelikle il genelindeki tüm liselerin kütüphanelerine set olarak dağıtılacak. Liselerin tarih ve edebiyat öğretmenlerine de dergilerin ulaşması sağlanacak. Ayrıca ilçelerde yapılacak dağıtım sırasında oluşturulacak birer set, Kaymakamlık kütüphanelerine ulaştırılacak. Vakfımız, dergilerden dolayı herhangi bir ücret talep etmeyecek. Okullar ve belirlenen yerlerin kütüphanelerine dağıtım yapıldıktan sonra isteyen vatandaşlar da Milli Eğitim Müdürlüğümüzden herhangi bir ücret edemeden dergilerden alabilecek” dedi.

Konuşmaların ardından Altınsoy ve Tektaş, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolünü imzaladı. - Sivas

 

fb_img_1478358577621.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.