pendik escort bayan
ak

Hayat Ağacı Derneğinden 5 Bin Aileye Yardım

26.05.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.05.2017 - 13:38
 

Hayat Ağacı Derneğinden 5 Bin Aileye Yardım

Sivas Belediye Başkanı Aydın: - "İstiyoruz ki bu şehirde yaşayan her bir vatandaş ramazanı huzur içerisinde geçirsin. Çocukları ramazanda mutlu olsun ve onların en azından temel ihtiyaçlarını buradan karşılayalım"

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği, ramazan ayında 5 bin aileye yardımda bulunacak.Belediye Başkanı Sami Aydın, dernekte yaptığı açıklamada, Gıda Bankası aracılığıyla bin 250 aileye yıl boyunca yardımda bulunulduğunu söyledi.Ramazan ayında yardımları artırdıklarını aktaran Aydın, şunları belirtti:"Ramazana özgü 5 bin aileye yardım yapmayı planlıyoruz. Gerek gıda gerek kıyafet gerekse de ayakkabı reyonlarımızın hepsi vatandaşımızın hizmetine hazır bir şekilde donatılmış durumda. İstiyoruz ki bu şehirde yaşayan her bir vatandaş ramazanı huzur içerisinde geçirsin. Çocukları ramazanda mutlu olsun ve onların en azından temel ihtiyaçlarını buradan karşılayalım." Aydın, Gıda Bankası'nda para kullanılmadığını, ailelerin belirli limit karşılığında alışveriş yaptığını hatırlatarak, şunları kaydetti:"Diğer marketlerden tek farkı kasaya gittikten sonra fişini alıyor ama ödeme yapmıyor. İlave olarak yılda 2 kez yazlık ve kışlık olmak üzere ayakkabı veriyoruz, kıyafet veriyoruz ve ev ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Okul dönemindeki kırtasiye yardımlarımız var, bunlar tamamen limit dışı oluyor. Et ve et ürünlerini de nüfusa göre limit dışı veriyoruz. İnsan onuruna yakışır bir sosyal yardım modelini burada inşa ettik ve bunu sürdürmek istiyoruz. Sivas'ta Suriye'den, Irak, Afganistan ve çevre ülkelerden gelen çok sayıda mültecimiz var. Onlara da buradan gerekli katkıyı ve imkanları sunmaya çalışıyoruz. Sivas'ta hiç kimsenin 'Ben aç ve açıkta kaldım.' diye dilenmesi gerekmez. Çünkü hiçbir kişiyi kenarda, köşede bırakmıyoruz."Aydın kentte kurulan ramazan çadırında ay boyunca en az 2 bin kişiye iftar vereceklerini sözlerine ekledi.
Sivas Belediye Başkanı Aydın: - "İstiyoruz ki bu şehirde yaşayan her bir vatandaş ramazanı huzur içerisinde geçirsin. Çocukları ramazanda mutlu olsun ve onların en azından temel ihtiyaçlarını buradan karşılayalım"

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği, ramazan ayında 5 bin aileye yardımda bulunacak.

Belediye Başkanı Sami Aydın, dernekte yaptığı açıklamada, Gıda Bankası aracılığıyla bin 250 aileye yıl boyunca yardımda bulunulduğunu söyledi.

Ramazan ayında yardımları artırdıklarını aktaran Aydın, şunları belirtti:

"Ramazana özgü 5 bin aileye yardım yapmayı planlıyoruz. Gerek gıda gerek kıyafet gerekse de ayakkabı reyonlarımızın hepsi vatandaşımızın hizmetine hazır bir şekilde donatılmış durumda. İstiyoruz ki bu şehirde yaşayan her bir vatandaş ramazanı huzur içerisinde geçirsin. Çocukları ramazanda mutlu olsun ve onların en azından temel ihtiyaçlarını buradan karşılayalım."

Aydın, Gıda Bankası'nda para kullanılmadığını, ailelerin belirli limit karşılığında alışveriş yaptığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Diğer marketlerden tek farkı kasaya gittikten sonra fişini alıyor ama ödeme yapmıyor. İlave olarak yılda 2 kez yazlık ve kışlık olmak üzere ayakkabı veriyoruz, kıyafet veriyoruz ve ev ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Okul dönemindeki kırtasiye yardımlarımız var, bunlar tamamen limit dışı oluyor. Et ve et ürünlerini de nüfusa göre limit dışı veriyoruz. İnsan onuruna yakışır bir sosyal yardım modelini burada inşa ettik ve bunu sürdürmek istiyoruz. Sivas'ta Suriye'den, Irak, Afganistan ve çevre ülkelerden gelen çok sayıda mültecimiz var. Onlara da buradan gerekli katkıyı ve imkanları sunmaya çalışıyoruz. Sivas'ta hiç kimsenin 'Ben aç ve açıkta kaldım.' diye dilenmesi gerekmez. Çünkü hiçbir kişiyi kenarda, köşede bırakmıyoruz."

Aydın kentte kurulan ramazan çadırında ay boyunca en az 2 bin kişiye iftar vereceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.