pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hava Ulaşımına "Şiddetli Rüzgar" Engeli

15.01.2019 - 23:08, Güncelleme: 15.01.2019 - 23:08
 

Hava Ulaşımına "Şiddetli Rüzgar" Engeli

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de öğlen saatlerinden itibaren etkili olan ve zaman zaman saatte 90 kilometre hıza ulaşan rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksama...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de öğlen saatlerinden itibaren etkili olan ve zaman zaman saatte 90 kilometre hıza ulaşan rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksama yaşandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, İstanbul'dan havalanan ve saat 21.00 civarında Kayseri Havalimanı'na inmesi beklenen iki uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Hava şartlarının düzelmesinin ardından uçakların Kayseri Havalimanı'na inmesi bekleniyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de öğlen saatlerinden itibaren etkili olan ve zaman zaman saatte 90 kilometre hıza ulaşan rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksama...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de öğlen saatlerinden itibaren etkili olan ve zaman zaman saatte 90 kilometre hıza ulaşan rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksama yaşandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, İstanbul'dan havalanan ve saat 21.00 civarında Kayseri Havalimanı'na inmesi beklenen iki uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi.

Hava şartlarının düzelmesinin ardından uçakların Kayseri Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.