pendik escort bayan
ak

Hava Şehitlerini Anma Günü

Spor 15.05.2018 - 12:58, Güncelleme: 15.05.2018 - 12:58
 

Hava Şehitlerini Anma Günü

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan:- "Kurum olarak görevimizi ibadet vecdi içinde yapıyoruz. Aziz şehitlerimiz önünde, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz"

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, "Kurum olarak görevimizi ibadet vecdi içinde yapıyoruz. Aziz şehitlerimiz önünde, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz." dedi.Atılgan, 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla Cebeci Askeri Şehitliği'nde düzenlenen anma töreninde, hava şehitlerini andı, şehit yakınlarına sabır diledi.Kurum olarak görevlerini ibadet vecdi içinde yaptıklarını belirten Atılgan, "Aziz şehitlerimiz önünde, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz." diye konuştu.Törene, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, eski komutanlar, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve THK personeli katıldı. Küçükakyüz ve Atılgan, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek kırmızı karanfil bıraktı.
THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan:- "Kurum olarak görevimizi ibadet vecdi içinde yapıyoruz. Aziz şehitlerimiz önünde, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz"

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, "Kurum olarak görevimizi ibadet vecdi içinde yapıyoruz. Aziz şehitlerimiz önünde, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz." dedi.

Atılgan, 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla Cebeci Askeri Şehitliği'nde düzenlenen anma töreninde, hava şehitlerini andı, şehit yakınlarına sabır diledi.

Kurum olarak görevlerini ibadet vecdi içinde yaptıklarını belirten Atılgan, "Aziz şehitlerimiz önünde, bu bilinçle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz." diye konuştu.

Törene, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, eski komutanlar, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve THK personeli katıldı. Küçükakyüz ve Atılgan, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek kırmızı karanfil bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.