pendik escort bayan
ak

Hava Kuvvetleri "Mahrem İmamlar" Davası

23.07.2018 - 18:03, Güncelleme: 23.07.2018 - 18:03
 

Hava Kuvvetleri "Mahrem İmamlar" Davası

FETÖ'nün Hava Kuvvet Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına ilişkin 76 "mahrem imam" ile 81 askeri personelin yargılandığı davanın görülmesine tanık beyanlarının alınmasıyla devam edildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik 76 "mahrem imam" ile 81 askeri personelin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde görülen duruşmaya sanıklar, avukatları ve yakınları ile TBMM, Başbakanlık ve Milli Savunma Bakanlığı avukatları katıldı.Duruşmada aralarında eski askerlerinde bulunduğu 15 sanık esasa ilişkin mütalaaya karşı son savunmalarını yaptı.Sanıklardan Arap Oğuz, darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nün elektriklerinin kesilmesi talimatı verdiğini, mühimmat yüklü uçaklara yakıt ikmali yapılmadığını, böylece Ankara'da daha büyük olayların önüne geçildiğini iddia etti.Savunma yapan diğer sanıklar da üzerlerine atılı suçları kabul etmediklerini belirterek, örgütle ilgilerinin bulunmadığını öne sürdü.Duruşmaya yarın sanık savunmalarının dinlenmesiyle devam edilecek.Sanıkların tamamının savunmalarının alınması halinde davada cuma günü kararın açıklanması bekleniyor.
FETÖ'nün Hava Kuvvet Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına ilişkin 76 "mahrem imam" ile 81 askeri personelin yargılandığı davanın görülmesine tanık beyanlarının alınmasıyla devam edildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik 76 "mahrem imam" ile 81 askeri personelin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde görülen duruşmaya sanıklar, avukatları ve yakınları ile TBMM, Başbakanlık ve Milli Savunma Bakanlığı avukatları katıldı.

Duruşmada aralarında eski askerlerinde bulunduğu 15 sanık esasa ilişkin mütalaaya karşı son savunmalarını yaptı.

Sanıklardan Arap Oğuz, darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nün elektriklerinin kesilmesi talimatı verdiğini, mühimmat yüklü uçaklara yakıt ikmali yapılmadığını, böylece Ankara'da daha büyük olayların önüne geçildiğini iddia etti.

Savunma yapan diğer sanıklar da üzerlerine atılı suçları kabul etmediklerini belirterek, örgütle ilgilerinin bulunmadığını öne sürdü.

Duruşmaya yarın sanık savunmalarının dinlenmesiyle devam edilecek.

Sanıkların tamamının savunmalarının alınması halinde davada cuma günü kararın açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.