pendik escort bayan
ak

Hava Ambulansı Yaralanan Çiftçi İçin Havalandı

23.05.2018 - 17:38, Güncelleme: 23.05.2018 - 17:38
 

Hava Ambulansı Yaralanan Çiftçi İçin Havalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bacağını odun kesme makinesine kaptıran çiftçi, hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bacağını odun kesme makinesine kaptıran çiftçi, hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çuğun köyünde yaşayan Adem Eraslan (49), elektrikli makine ile bahçesindeki odunları kesmeye başladı. Bir odun parçasındaki çivi nedeniyle çiftçinin kontrolünden çıkan makine, çiftçinin ayağını kopardı.Yere düşen düşen Eraslan'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Eraslan'ın fazla kan kaybetmesi ve kopan ayağının yerine dikilebilme ihtimalinin değerlendirilmesi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki kararlaştırıldı. Eraslan, 112 Acil Sağlık Hizmetlerince tahsis edilen hava ambulansla Ahi Stadyumu'ndan alınarak Konya'ya sevk edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bacağını odun kesme makinesine kaptıran çiftçi, hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bacağını odun kesme makinesine kaptıran çiftçi, hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çuğun köyünde yaşayan Adem Eraslan (49), elektrikli makine ile bahçesindeki odunları kesmeye başladı. Bir odun parçasındaki çivi nedeniyle çiftçinin kontrolünden çıkan makine, çiftçinin ayağını kopardı.

Yere düşen düşen Eraslan'a ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Eraslan'ın fazla kan kaybetmesi ve kopan ayağının yerine dikilebilme ihtimalinin değerlendirilmesi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki kararlaştırıldı.

Eraslan, 112 Acil Sağlık Hizmetlerince tahsis edilen hava ambulansla Ahi Stadyumu'ndan alınarak Konya'ya sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.