pendik escort bayan
ak

Hastaneye Götürülmek İstenilen Şizofreni Hastası Polise Saldırdı

19.12.2018 - 17:53, Güncelleme: 19.12.2018 - 17:53
 

Hastaneye Götürülmek İstenilen Şizofreni Hastası Polise Saldırdı

Sivas'ta şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve tedavisi için kendisini hastaneye götürmek isteyen 112 Acil Sağlık ekiplerine direnen kişi, polis memurunu yumrukla yaraladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve tedavisi için kendisini hastaneye götürmek isteyen 112 Acil Sağlık ekiplerine direnen kişi, polis memurunu darbetti.Alınan bilgiye göre, şizofreni hastası olduğu ileri sürülen F.K'nin (28) hastaneye götürülmesi için ailesinin yardım istediği 112 Acil Sağlık ekipleri, polislerle birlikte Çiçekli Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi üzerindeki ikamete gitti. Sağlık ekiplerine direnen F.K, ambulansa bindirildiği sırada polis memuru M.B'yi yumrukla yüzünden yaraladı. M.B, olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. F.K. de Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sivas'ta şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve tedavisi için kendisini hastaneye götürmek isteyen 112 Acil Sağlık ekiplerine direnen kişi, polis memurunu yumrukla yaraladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta şizofreni hastası olduğu iddia edilen ve tedavisi için kendisini hastaneye götürmek isteyen 112 Acil Sağlık ekiplerine direnen kişi, polis memurunu darbetti.

Alınan bilgiye göre, şizofreni hastası olduğu ileri sürülen F.K'nin (28) hastaneye götürülmesi için ailesinin yardım istediği 112 Acil Sağlık ekipleri, polislerle birlikte Çiçekli Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi üzerindeki ikamete gitti.

Sağlık ekiplerine direnen F.K, ambulansa bindirildiği sırada polis memuru M.B'yi yumrukla yüzünden yaraladı.

M.B, olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

F.K. de Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.